1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
02-06-2015 22:58

Η Αλίκη στην ΑΕΚ

Τριάδα στο κέντρο με Κωνσταντινίδου, Καβαθά και Μεταξά θα έχει η ΑΕΚ τη νέα περίοδο
Οι δύο τελευταίες ήρθαν σε συμφωνία τις προηγούμενες ημέρες με τον δικέφαλο, που κάνει και νέο «χτύπημα» με την Αλίκη Κωνσταντινίδου.

Οι μεταγραφικές κινήσεις δεν σταματούν για την γυναικεία ομάδα βόλεϊ την ΑΕΚ η οποία βρίσκεται κοντά και στην απόκτηση της Αλίκης Κωνσταντινίδου. Η αθλήτρια που έμεινε ελεύθερη από τον Ολυμπιακό είχε συνάντηση με τους ανθρώπους της ΑΕΚ και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να βάλει την υπογραφή της σε συμβόλαιο.

9 σχόλια

  • Comment Link Vol Πέμπτη, 04 Ιουνίου 2015 18:52 posted by Vol

    Ελπιζω να ειναι ετσι καποιε γιατι να εισαι η βασικη κεντρικη, να παιζεις σταθερα καλα ολη τη χρονια, να παιρνεις νταμπλ κ να σε λενε ρεταλι, ειναι για να πεσεις σε μελαγχολια.

  • Comment Link καποιος Πέμπτη, 04 Ιουνίου 2015 10:35 posted by καποιος

    καλα αν καθονται και διαβαζουν και επηρεαζονται απο το τι γραφει ο ναυαρχος13 ή ο seven81 ή η aekcvfan ή δεν ξερω 'γω ποιος αλλος ειναι αξιες της μοιρας τους..

  • Comment Link vol Πέμπτη, 04 Ιουνίου 2015 07:04 posted by vol

    είναι θλιβερό πώς έχει καταντήσει η ελληνική έκφραση απαξίωσης για οποιονδήποτε: τις κοπελίτσες που προσπαθούν να χτίσουν μια καριέρα σε ένα άθλημα να τις αποκαλούμε δημοσίως αποφάγια και να γνωρίζουμε ότι τα διαβάζουν ... σημειολογία και ήθος χαλεπών καιρών.

  • Comment Link Seven81 Τετάρτη, 03 Ιουνίου 2015 15:21 posted by Seven81

    Με τα ''αποφαγια'' μας και κατι παιδικα budget φτιαχνετε ΟΛΟΙ οι υπολοιποι ομαδα...

    Δε σας αδικω ομως, ετσι οπως σας καταντησαν οι αστειες διοικησεις που περασαν κατα ακαιρους, τη στηνετε στη γωνια να δειτε τι θα πεταξουμε εμεις για να φτιαξετε ενα αξιοπρεπες συνολο.

    Απλα παρτε το χαμπαρι οτι ο ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ ΟΣΦΠ εχει ξεφυγει απο τη δικη σας μιζερια και σας κανουμε πλακα. Αλλωστε οι ΤΙΤΛΟΙ ΠΑΝΤΟΥ μιλανε απο μονοι τους.

    Νοικοκυρεψτε τα σωματεια σας μπας και δειτε και εσεις καμια χαρα.

    Εννοια σας και απο τον ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ δεν εχετε δει ακομα τιποτα.

    Τα καλυτερα για μας (και οι δικοι σας εφιαλτες) ερχονται...

  • Comment Link ΑΕΚ Τετάρτη, 03 Ιουνίου 2015 13:49 posted by ΑΕΚ

    pao29 και να μην πάρετε τη Δήμητρα μην ανησυχείς θα πάρετε μια κεντρικό messi..!!μέχρι πριν λίγο καιρό κλαιγόσουν με τον Ρούση και τώρα βγήκες από το λαγούμι σου πάλι.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.