1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1201
08-08-2014 19:23

Στοχεύει ψηλά με Κουλιέρη ο Ακρίτας Καλαμάτας

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Την έναρξη συνεργασίας με τον Γιώργο Κουλιέρη ανακοίνωσε ο Ακρίτας Καλαμάτας. Η μεταγραφή του έμπειρου παίκτη έρχεται να προστεθεί στην προσπάθεια που κάνει ο Ακρίτας να ανέβει κατηγορία η ανδρική ομάδα. 

Το δελτίο τύπου της ομάδας:

Η διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας βρίσκεται στη ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ως παίκτη της ανδρικής μας ομάδας τον Κουλιέρη Γεώργιο, ο οποίο θα βοηθήσει στο μέγιστο την προσπάθεια που κάνει η ομάδα μας για διάκριση.
Να αναφέρουμε ότι ο Γιώργος Κουλιέρης έχει μεγάλη θητεία και προσφορά στο άθλημα του βόλεϊ και έχει διατελέσει παίκτης των κορυφαίων ομάδων της χώρας, όπως ο Ολυμπιακός, Ηρακλής, ΑΕΚ. Είναι τιμή μας που τη φανέλα της ομάδος μας θα φοράει πλέον αθλητής που έχει αγωνιστεί σε τελικό Champions League.
Η επιτυχημένη αυτή μεταγραφή έρχεται να προστεθεί στις ήδη υπάρχουσες μεταγραφές που έχει χειριστεί ο προπονητής της ομάδας μας, Κωνσταντίνος Κουτράκης, με μεγάλη επιτυχία.

Διαβάστηκε 4456 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.