Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
20-06-2014 19:42

Όλοι έτοιμοι για μάχη στην άμμο

Ολοκληρώθηκε πριν λίγο η προπόνηση των Εθνικών μας ομάδων του Μπιτς Βόλεϊ, παραμονή της έναρξης του CEV Continental Cup 2014 που διεξάγεται αυτό το Σαββατοκύριακο στο “Club Καράβι” του Σχινιά.

Πρώτοι ξεκίνησαν την προπόνηση της ημέρας οι Κοτσιλιάνος/Ζουπάνη που έπαιξαν διπλό με τους Μπιλλήρη / Ρουμελιωτάκη, ακολούθησε ατομική προπόνηση με τον Κώστα Ταμπουρατζή η Βίκυ Αρβανίτη με την Μαρία Τσαρτσιάνη, και τέλος η Εύη Χρήστου με την Πένυ Καραγκούνη προπονήθηκαν με τον Κώστα Ταμπουρατζή και το Γιάννη Ρουμελιωτάκη.

Ρυθμίζονται και οι τελευταίες λεπτομέρειες από τους υπεύθυνους της διοργάνωσης παρουσία των αντιπροσώπων της CEV και της FIVB. Παράλληλα με την τελευταία προπόνηση των Χρήστου/Καραγκούνη πραγματοποιήθηκε σύσκεψη των διαιτητών της διοργάνωσης.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής Κώστας Ταμπουρατζής δήλωσε μετά το τέλος των προπονήσεων στοvolleyball.gr : 
«Ξεκινάει μια προσπάθεια με το βλέμμα στο Ρίο το 2016. Οι Εθνικές ομάδες του Μπιτς βόλεϊ μπορούν να συνεχίσουν την παρουσία τους σε Ολυμπιάδες, Παγκόσμια και Πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα που τόσο μας λείπουν από το ελληνικό βόλεϊ. Αυτό το τουρνουά είναι μόνο η έναρξη της προ-ολυμπιακής περιόδου. Θέλουμε ένα καλό ξεκίνημα. Το 2010 στην αντίστοιχη φάση οι γυναίκες ήταν πρώτες και οι άνδρες δεύτεροι. Έχω την αίσθηση ότι τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες οι ομάδες είναι πληρέστερες και πιο βελτιωμένες από τότε. Το αν θα βελτιωθεί η επίδοση είναι άλλη συζήτηση. Είναι θετικό ότι αυτό το τουρνουά είναι στην έδρα μας και ελπίζουμε να επαναληφθεί και σε μεταγενέστερη φάση του θεσμού. Καλούμε τον φίλαθλο κόσμο να έρθει στον Σχινιά με θετική ενέργεια και να είναι συμμέτοχοι από την κερκίδα στις προσπάθειες των ομάδων»