1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
19-06-2014 17:47

Καλμαζίδης: «Να χτίσουμε κάτι καλό»

Την πεποίθηση ότι τα δύσκολα παιχνίδια του Ευρωπαϊκού Λιγκ απέναντι σε Πολωνία και Γερμανία εξέφρασε ο προπονητής της Εθνική γυνικών, Γιάννης Καλμαζίδης, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου των Εθνικών ομάδων.

Είναι λογικό και για μένα λόγω καταγωγής το ότι βρισκόμαστε εδώ σε μια πόλη που έχει δείξει ότι ξέρει και αγαπάει το βόλεϊ και έχει μια μακρά παράδοση στο άθλημα. Πιστεύω ότι και τις δύο ημέρες θα έχουμε την συμπαράσταση των φιλάθλων της Θεσσαλονίκης και θα τους ικανοποιήσουμε με το θέαμα που θα προσφέρουμε, αν και έχουμε πολύ δύσκολο έργο μπροστά μας με μία ομάδα όπως είναι η Πολωνία».

Ερωτηθείς για το τι περιμένει από τα δύο ματς με την Πολωνία ο κ. Καλμαζίδης σημείωσε: «Καθαρά αγωνιστικά είμαστε πολύ πίσω από την Πολωνία και την Γερμανία, ωστόσο έχουμε δείξει και στα προηγούμενα ματς ότι μπορούμε να κάνουμε καλές εμφανίσεις. Κι είναι πολύ σημαντικές εμπειρίες αυτές για να χτίσουμε κάτι καλό για το μέλλον»

2 σχόλια

  • Comment Link Ballfan Παρασκευή, 20 Ιουνίου 2014 05:57 posted by Ballfan

    Προπόνητης που καλεί παίκτριες( Κουντουρά,Γκουντιμεγκο και κάποια αλλα μικρά με προόπτική) για προπόνηση με ανάρτηση στα media δημιουργώντας όνειρα και μετά ακυρώνει την προπόνηση- δοκιμή γιατί έτσι του ήρθε στο μυαλό, προπονητής με βοριοελλαδίτικες τοπικιστικές εμμονές, προπονητής που πάει στο ευρωπαϊκό χωρίς προπονήσεις, με 5 κεντρικές και ένα λίμπερο(!!!!) καλά θα κάνει να παραιτηθεί!!! Η πορεία θα δείξει του λόγου το αληθές...

  • Comment Link ΔΑΛΑΝΙΚΑΣ.Α. Πέμπτη, 19 Ιουνίου 2014 17:27 posted by ΔΑΛΑΝΙΚΑΣ.Α.

    Κάποιες ερωτήσεις με πολύ σοβαρότητα αλλά και ανάλογες τοποθετήσεις από όποιον θα είχε την γνώση να μου απαντήσει.Ο.κ Καλμαζίδης αφού γνώριζε ότι η Εθνική με το τέλος του πρωταθλήματος θα μετείχε στα Ευρωπαικά τουρνουά γιατί δεν πραγματοποίησε ούτε ένα φιλικό προετοιμασίας;γιατι έφτιαξε μια όμαδα μόνο με προπονήσεις;πως ένας έμπειρος προπονητής σε τέτοια διεθνή παιχνίδια προτιμά να έχει μαζί του ένα λίμπερο αντί δύο και 5 κεντρικές;

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.