1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
16-06-2014 20:06

Βλαχάκη, αντι Ψωμά

Ο Ολυμπιακός κουράστηκε να περιμένει την απάντηση της Αλεξάνδρας Ψωμά, απέσυρε το ενδιαφέρον του από  τη 17 χρονη παίκτρια και στράφηκε προς την Κωνσταντίνα Βλαχάκη, την οποία απέκτησε



Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Ο Ολυμπιακός ανακοινώνει ότι η Κωνσταντίνα Βλαχάκη θ’ αγωνιστεί στην ομάδα βόλεϊ Γυναικών την περίοδο 2014-15. Η 19άχρονη ακραία που την περίοδο 2013-14 αγωνίστηκε στο Πρωτάθλημα της Α1 με την φανέλα του Ηρακλή Κηφισιάς ανήκει στον ΣΦΠ Χανιών".

Η Κωνσταντίνα Βλαχάκη δήλωσε: "Θέλω να ευχαριστήσω εκείνους που με βοήθησαν να κάνω ένα όνειρό μου πραγματικότητα. Να παίξω στον Ολυμπιακό. Είναι μεγάλη τιμή για μένα και θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να βοηθήσω τη νέα μου ομάδα να πετύχει τους στόχους της.
Θέλω να ευχαριστήσω τον Ηρακλή Κηφισιάς που μου έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστώ  στην Α1 καθώς και την ομάδα μου τα Χανιά για την στήριξη όλα αυτά τα χρόνια".

30 σχόλια

  • Comment Link VF Παρασκευή, 20 Ιουνίου 2014 14:29 posted by VF

    Το ζήτημα για την Βλαχάκη και την κάθε Βλαχάκη είναι η σκληρή δουλειά. Οι έλληνες αθλητές συνήθως φτάνουν σε ένα επίπεδο και μετά επαναπαύονται χωρίς να προσπαθούν να βελτιώσουν τις αδυναμίες τους.
    Εάν η Βλαχάκη δείξει καλά στοιχεία στην προπόνηση φέτος γιατί να μην πάρει τις ευκαιρίες της? Ή γιατί να μην αναβαθμιστεί π.χ. του χρόνου εάν αποχωρήσει μία από τις ακραίες μας?
    Ο καθένας παίρνει αυτό που του αξίζει και προσωπικά δεν βλέπω γιατί θα πρέπει να θαφτεί η Βλαχάκη επειδή ήρθε σε ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό. Ίσα ίσα θα έχει την ευκαιρία να δουλέψει με καταξιωμένο προπονητή και με ποιοτικές συμπαίκτριες σε συνθήκες πίεσης. Στο χέρι του κάθε αθλητή είναι να αξιοποιήσει στο μέγιστο τις ευκαρίες που του παρουσιάζονται.
    Με την ίδια λογική που επικαλούνται κάποιοι, ο Κοκκινάκης δεν θα είχε "βγει" ποτέ.

  • Comment Link VOLLEY FANS Πέμπτη, 19 Ιουνίου 2014 15:56 posted by VOLLEY FANS

    volfan ποσα θες να μας τρελανεις;ομαδα που παει για πρωταθλημα και μαλιστα με Νικολακη θα καθησει να μαθει την τεταρτη ακραια, σερβις-υποδοχη γιατι εκει υστερει, οπως γραφεις;μηπως ζεις σε αλλη χωρα;αν το κοριτσι ηθελε να κανει μια καλη χρονια και μετα μια καλη μεταγραφη επρεπε να βρει ενα συλλογο με λιγες απαιτησεις και πολυ δουλεια για να ανεβει η ιδια ωστε απο του χρονου να ζητησει κατι παραπανω.Τωρα την βλεπω να το γυριζει και αυτη απο το επομενο καλοκαιρι στο beach volley.Καποιοι σπρωχνουν ταλεντα (ονοματα δεν γραφω προς το παρον)που δεν εχουν κανει κατι ξεχωριστο φετος οπως και η βλαχακη με σκοπο τι;;;

  • Comment Link volfan Πέμπτη, 19 Ιουνίου 2014 14:31 posted by volfan

    Την είδα φέτος με την άεκ, μου φάνηκε γρήγορη με αλτικότητα και καλές κινήσεις, θέλει δουλειά σερβίς και υποδοχή. Θα την ήθελα στην άεκ, νομίζω είναι καλή επιλογή του νικολάκη.

  • Comment Link Θ.7 Πέμπτη, 19 Ιουνίου 2014 14:22 posted by Θ.7

    Kostas πίστευα ότι απλά δέν ήσουν καλα ενημερωμένος , όμως μάλλον η μόνη σου επαφή μέ τό άθλημα έιναι ότι διαβάζεις στά site καί ότι κατεβάζει η φαντασία σου.Η ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΠΗΓΕ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟΧΗ ΓΑΤΙ Ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΤΑ ΕΙΧΕ ΒΡΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ , πραγματικα ο κάθε ασχετος γράφει ότι του κατέβει.Τά σχολιά μου δέν υποτιμούν τήν αξία της Βλαχακη ,κάθε άλλο.Αυτό πού λέω είναι ότι ο Ολυμπιακός κοίταξε το συμφέρον του πράγμα που όπως πιστεύω δέν έκανε η αθλήτρια,τα αλλα που μου γράφετε είναι ανοησίες.VOLLEY FANS συμφωνω ακόμα καί στα κόματα πού βάζεις.-

  • Comment Link VOLLEY FANS Πέμπτη, 19 Ιουνίου 2014 12:19 posted by VOLLEY FANS

    volfan οντως εχει εξαιρετικη προοπτικη να παιξει στο διπλο της προπονησης και να μαθει τα μυστικα απο τον δασκαλο Νικολακη.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.