1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
14-06-2014 19:41

Πρόβλημα με Κουμεντάκη και Τζιουμάκα

Με προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία της Εθνικής ανδρών στην Λάρισα, ενόψει του δεύτερου αγώνα με την Πολωνία για το Ευρωπαϊκό Λιγκ. Αύριο το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αντιμετωπίζει του Πολωνούς, ωστόσο ο Σωτήρης Δρίκος πονοκεφαλιάζει με τις δυσκολίες που... βγήκαν στην μέση.

Ο Ραφαήλ Κουμεντάκης αποχώρησε από το πρώτο παιχνίδι νιώθοντας ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο, με το ιατρικό επιτελείο να εκτιμάει ότι είναι σύσπαση του μυ. Ο διεθνής ακραίος δεν προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα και ακολουθεί θεραπεία. Επίσης ο Γιώργος Τζιουμάκας δεν αγωνίστηκε καθόλου στο πρώτο αγώνα, καθώς ένιωθε ενοχλήσεις στο γόνατο, με τον φυσιοθεραπευτή της ομάδας κ. Παπαγεωργίου να τονίζει πως ο νεαρός αθλητής έχει ήπιας μορφής τενοντίτιδας. Το αποτέλεσμα είναι να μην ακολουθήσει το πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας.

Από κει και πέρα απρόοπτο προέκυψε το πρωί όταν το μάτι του Παναγιώτη Πελεκούδα πρήστηκε λόγω αλλεργίας και δεν προπονήθηκε, ωστόσο δεν φαίνεται να είναι κάτι σοβαρό, ενώ κλινήρης παρέμεινε ο στατιστικολόγος της Εθνικής Γιώργος Σομπώνης (αμυγδαλίτιδα).

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.