1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
09-06-2014 13:03

11.000 θεατές είδαν το Ιταλία - Πολωνία σε ανοικτό στάδιο!

Το 2010 όταν είχε βγει στον... αέρα το volleynews.gr είχαμε κάνει πρόταση σε ΕΟΠΕ και ΕΣΑΠ να διοργανώσουν τους τελικούς των κορυφαίων πρωταθλημάτων, ακόμα και των τελικών του Κυπέλλου σε ωραία ανοικτά γήπεδα όπως άλλωστε συνέβη για μία περίπου 5ετία την δεκαετία του ΄60 όπου το Παναθηναϊκό Στάδιο φιλοξενούσε τα ντέρμπι του Πανελληνίου πρωταθλήματος βόλεϊ μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού. Eπίσης, στο παρελθόν και συγκεκριμένα τη δεκαετία του ΄50 οι αγώνες των Ευρωπαϊκών και των Παγκοσμίων πρωταθλημάτων γίνονταν σε στάδια ποδοσφαίρου.

Οι Ιταλοί το τόλμησαν και μάλιστα σε αγώνα του Παγκοσμίου Λιγκ που έγινε στη Ρώμη με αντίπαλο την Πολωνία.

Η Ιταλία νίκησε και τους δύο αγώνες με 3-1 σετ και το Sport Complex της Ρώμης στον δεύτερο αγώνα γέμισε από 11.000 θεατές κάνοντας ακόμα και τα κορυφαία στελέχη της παγκόσμιας ομοσπονδίας να σκέφτονται σοβαρά το ενδεχόμενο να δοθεί ανάλλογη άδεια και σε άλλες χώρες που έχουν καλοκαιρία και δεν υπάρχει μεγάλο ρίσκο για βροχή.

Στο Sport Complex της Ρώμης έχουν γίνει αγώνες μπιτς βόλεϊ και το Παγκόσμιο πρωτάθλημα και πάντα ήταν γεμάτο. Φανταστείτε τι θα γινόταν εάν κάποτε αφήναμε τις... αλεπότρυπες για να κάνουμε τελικούς και στοχεύαμε να γεμίσουμε το Παναθηναϊκό Στάδιο...

2 σχόλια

  • Comment Link Greekvolley Δευτέρα, 09 Ιουνίου 2014 11:26 posted by Greekvolley

    Μια μικρή σημείωση....Οι 11000 ήταν σε ΜΙΑ (1) βραδιά (ο άλλος αγώνας εγινε στο Μπάρι την Παρασκευή...)

  • Comment Link Founes Δευτέρα, 09 Ιουνίου 2014 10:38 posted by Founes

    Ναι ναι πολύ έξυπνο, με τα μποφόρ που εχει αυτό το καιρό είναι ότι καλύτερο για βόλεϊ σάλας σε ανοιχτό γηπεδο! Αντί να κοιτάτε μπροστα όμως ακόμα και εσείς προσπαθείτε να κρατήσετε το βόλεϊ στην εποχή των παγετωνων...

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.