1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1201
28-05-2014 18:22

Μητρόπουλος, Τρουπάκης και Αλεξανδρόπουλος για τον Ακρίτα Καλαμάτας

Δελτίο τύπου για την απόκτηση τριών νέων παικτών εξέδωσε η ανδρική ομάδα του Ακρίτα Καλαμάτας. 

Αναλυτικά :

 

«Η διοίκηση του Ακρίτα και το τεχνικό επιτελείο βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τις πρώτες μεταγραφές για την ομάδα των ανδρών μας ενόψει της νέας αθλητικής χρονιάς.

Μητρόπουλος Μιχάλης: Λεπτομέρειες: Πασαδόρος, Προηγούμενη (ομάδα Γ.Σ Λαμίας ομάδα που συμμετείχε στην Α1 Εθνική κατηγορία).

Τρουπάκης Γιάννης: Λεπτομέρειες: Πασαδόρος, Αγωνιζόταν πέρυσι στην Ευρυάλη.

Αλεξανδρόπουλος Νίκος: Λεπτομέρειες: Κεντρικός. Επιστρέφει στην αγωνιστική δράση μετά από 3 χρόνια απουσίας. Τελευταία ομάδα του η ΑΟΚ 80.

Οι αθλητές αυτοί έχουν μεγάλη προσφορά στο χώρο του βόλεϊ και ο καθένας έχει σηματοδοτήσει με την παρουσία του και την προσφορά του τις ομάδες που μετείχαν.

Έτσι λοιπόν η ομάδα μας εφέτος ενισχύεται σημαντικά με πρωταρχικό στόχο να πρωταγωνιστήσει στην κατηγορία της και να διεκδικήσει θέση ανόδου στην Α2 εθνική κατηγορία.

Στον πάγκο της ομάδας για άλλη μια χρονιά θα καθίσει ο έμπειρος προπονητής Κωνσταντίνος Κουτράκης, ο οποίος με τη βοήθεια του Μιχάλη Μητρόπουλου θα ασχοληθεί επιπλέον και με τα τμήματα Παίδων και Παμπαίδων, τα οποία για πρώτη φορά θα συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα της ΕΣΠΕΠ.

1 σχόλιο

  • Comment Link takimi Τετάρτη, 28 Μαΐου 2014 15:57 posted by takimi

    αντε μητροπουλε,παρε και τον γιατση εκει αφου εκεινος σε ειχε παρει στη λαμια και σε εκανε παικτη αλφα ενα απο τοπικο που ησουν.και ετσι εγινε και ο καλυτερος προπονητης στον κοσμο φυσικα.αντε και στην εθνικη μαζι τακιμια

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.