Εκτυπώστε τη σελίδα
07-02-2014 22:44

Νέο φιάσκο με τον πρωταθλητή Εφήβων της ΕΣΠΕΠ απειλεί το Πανελλήνιο πρωτάθλημα

Θυμάστε το περσινό φιάσκο με τον πρωταθλητή της ΕΣΠΕΠ και την εκ των υστέρων δικαίωση της ΕΑ Πατρών στο ΑΣΕΑΔ με αποτέλεσμα ο πρωταθλητής Εφήβων της Ένωσης Πελοποννήσου να αποκλειστεί από τα τελικά του Πανελληνίου πρωταθλήματος; Ετοιμαστείτε για δεύτερο τραγέλαφο με νέες οδυνηρές συνέπειες για την πρωταθλήτρια ομάδα – που τυγχάνει να είναι πάλι η ΕΑΠ – με θύματα τους αθλητές και τους γονείς τους.

Στις 29 Δεκεμβρίου 2013 έγινε ο τελικός του φάιναλ-4 στο Βραχάτι με την Ε.Α.Πατρών να κερδίζει 3-2 σετ τον Παμβοχαϊκό. Το φύλλο αγώνα έκλεισε, η απονομή έγινε κανονικά, αλλά ο Παμβοχαϊκός στο 6-5 του 4ου σετ έκανε ένσταση για κακή εφαρμογή κανονισμών από τους διαιτητές Πετούση, Γκόλφη. Στην πραγματικότητα, την ώρα που έκανε σερβίς ο Παμβοχαϊκός ο Γκόλφης σφύριξε λάθος θέσεις στην ΕΑΠ, αλλά το σερβίς χάθηκε εκ μέρους του Παμβοχαϊκού. Οι διαιτητές σφύριξαν επανάληψη ενώ έπρεπε να χρεώσουν την παράβαση «λάθος θέση» που σύμφωνα με τους κανονισμούς προηγείται όλων.

Το εντυπωσιακό είναι πως ο Παμβοχαϊκός ανεξάρτητα από την ένταση του, κατέκτησε το συγκεκριμένο σετ και ισοφάρισε σε 2-2 σετ. Στο τάι μπρέικ η ΕΑΠ επικράτησε και κατέκτησε τον τίτλο και μάλιστα οι υπεύθυνοι της Αγωνόδικου Επιτροπής (Τατούλης, Χλιός, Τριπολιτσιώτης) προχώρησαν κανονικά στις απονομές των πρωταθλητών και των φιναλίστ.

Το ζήτημα είναι πως 40 ημέρες μετά τον τελικό στην ΕΟΠΕ δεν έχει κοινοποιηθεί από την ΕΣΠΕΠ ο πρωταθλητής Εφήβων κι ενώ η σχετική προθεσμία για να αρχίσει η τελική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος εκπνέει σε 10 ημέρες.

Οι πληροφορίες λένε πως η τύχη της έντασης «μαγειρεύεται» στην ΕΣΠΕΠ, ενώ ένα ακόμα παράδοξο είναι ότι ο Κώστας Πετούσης που ήταν πρώτος διαιτητής του επίμαχου αγώνα είναι και πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΣΠΕΠ που θα εκδικάσει την ένσταση.

Στην ΕΑΠ γονείς και αθλητές είναι ανάστατοι καθώς βλέπουν πως για άλλη μία χρονιά οι κόποι τους να εξανεμίζονται. Μάλιστα είναι αποφασισμένοι να κάνουν ακόμα και προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ κομπλάροντας και πάλι το Πανελλήνιο πρωτάθλημα για αυτό καλό είναι οι ανευθυνο-υπεύθυνοι της ΕΣΠΕΠ να δείξουν για μία φορά σοβαρότητα και να σεβαστούν τουλάχιστον τους αθλητές αλλά και το γόητρο του ελληνικού βόλεϊ.

7 σχόλια

  • Comment Link ΠέτροςΠαύλος Δευτέρα, 10 Φεβρουαρίου 2014 10:44 posted by ΠέτροςΠαύλος

    Markos Theodorakis οι ανευθυνο-υπεύθυνοι της επιτροπής πρωταθλημάτων της ΕΣΠΕΠ να δείξουν για μία φορά σοβαρότητα και να σεβαστούν τουλάχιστον τους αθλητές αλλά και το γόητρο του ελληνικού βόλεϊ. Tο δε πρωτοπαλίκαρο και «πρόεδρος» της επιτροπής πρωταθλημάτων της ΕΣΠΕΠ θα πρέπει να κυκλοφορεί με Σκωτσέζικη φορεσιά.
    8 Φεβρουαρίου στις 4:58 μ.μ.

  • Comment Link Ο ΓΚΟΥΡΟΥ Δευτέρα, 10 Φεβρουαρίου 2014 10:00 posted by Ο ΓΚΟΥΡΟΥ

    ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ. ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΤΣΑΚΩΝΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΣΦΥΡΙΞΟΥΝ ( ΟΧΙ ΚΑΠΟΙΟ ΣΟΒΑΡΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ) ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ Β΄ΤΟΠΙΚΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ Α΄ΟΔΒΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΦΑΣΗ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΠΟΙΝΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΦΥΡΙΞΑΝΤΕΣ.....ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ....

  • Comment Link asta na pane Σάββατο, 08 Φεβρουαρίου 2014 21:48 posted by asta na pane

    Κωστακη δικαιολογημενα σε κατεβασανε κατηγορια αν κανεις τετοια λαθη,οσο για τον Τακη τοσο ξερει τοσο παιζει (με πλατες) το παλικαρι!

  • Comment Link ΜΑΚΡΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ Σάββατο, 08 Φεβρουαρίου 2014 20:12 posted by ΜΑΚΡΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ

    Το Καρναβαλικό Κομιτάτο της ΕΣΠΕΠ, καλύτερα να ασχοληθεί με τον κρυμμένο θησαυρό στο τοπικό και πανελληνίως γνωστό Καρναβάλι της Πάτρας και να αφήσει το άθλημα του Βόλεϊ.
    Θα προσφέρει καλύτερες υπηρεσίες.
    Επιτέλους ας στείλει στον αγύριστο η ΕΟΠΕ τους παράγοντες της Πελοποννήσου, που μοναδικό σκοπό έχουν πως θα καταστρέψουν το Βόλεϊ και να διώξουν τα παιδιά από τα γήπεδα.
    Ας βάλουν στην εκάστοτε προκήρυξη των πρωταθλημάτων της ότι απαγορεύεται η ΕΑΠ να αναδεκτή Πρωταθλήτρια, να τελειώνει αυτός ο Διασυρμός του αθλήματος.

  • Comment Link Νick Σάββατο, 08 Φεβρουαρίου 2014 20:01 posted by Νick

    Δλδ εδωσε κ μια επαναληψη στο 6-5 ενός σετ (που τελικα το πηρε η ομαδα που αδικηθηκε)

    Τι αλλο θελουν τωρα? τρελα πραγματα