1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1198
10-11-2013 00:46

Σιδηρόπουλος: «Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου…»

Ο Γρηγόρης Σιδηρόπουλος αποτελεί μια σημαία για τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης. Μια σημαία που όμως θα υποσταλεί στο τέλος της σεζόν, αφού ο 41χρονος πλέον άσος του Εθνικού, ανέφερε πως ήρθε το πλήρωμα του χρόνου…
Ως προς το ματς με τον Παναθηναϊκό ανέφερε ότι η ομάδα του ήταν καλύτερη και πως το παιχνίδι επί της ουσίας έληξε στο δεύτερο σετ, όταν πια η ομάδα του «μπήκε» στο ματς και βρήκε ρυθμό.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Γρηγόρης Σιδηρόπουλος στην κάμερα του volleynews.gr και στον Γιάννη Μιχαλάκη:

«Μπήκαμε πολύ νωθρά στο πρώτο σετ, δεν ήμασταν μέσα στο παιχνίδι είχαμε το μυαλό μας αλλού, έγινε ένα εύκολο σετ για τον Παναθηναϊκό, από κει και πέρα στην αρχή του 2ου σετ πήγαμε πόντο-πόντο, κάπου ξεφύγαμε και εκεί νομίζω ότι τελείωσε το παιχνίδι.

Μπήκαμε μέσα στο παιχνίδι, ήμασταν καλύτερη ομάδα και φάνηκε αυτό σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και πήραμε σχετικά εύκολα τους τρεις βαθμούς. Στόχος δεν είναι το πρωτάθλημα και να το ξεχάσουν όσοι λένε για πρωταθλήματα και για κύπελλα και όλα αυτά, στόχος είναι να πηγαίνει η ομάδα όσο το δυνατόν καλύτερα.

Από κει και πέρα θα δούμε και τις υπόλοιπες ομάδες και θα αναπροσαρμόσουμε τους στόχους μας. Θα είναι 5η, 6η θέση, Ευρώπη, ο τελικός; Δεν ξέρω. Πάντως το πρωτάθλημα είναι μια ιστορία πολύ μεγάλη. Δεν είναι εύκολο να πάρεις πρωτάθλημα και ιδίως με αυτό το μπάτζετ που έχει αυτή τη στιγμή ο Εθνικός.

Εμείς έχουμε αυτή τη στιγμή 5 στις 5 νίκες, την επόμενη αγωνιστική ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και συνεχίζουμε. Οι ομάδες είναι κοντά. Αυτή τη στιγμή μπορεί να ήμαστε πρώτοι και στην 11η αγωνιστική να είμαστε 5οι. Το πρωτάθλημα είναι μια πολύ μεγάλη λέξη και δεν αρμόζει αυτή τη στιγμή για τον Εθνικό.

Για τη αποχώρηση μου ήρθε ο καιρός. Προχθές μπήκα στα 41, πόσο ακόμα; Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου, υπάρχει και μεγάλη κούραση με τη δουλειά μου, δεν μπορώ να τα καταφέρω. Μάρτιος, Απρίλιος όταν τελειώσει το πρωτάθλημα, θα σταματήσω γιατί ήρθε το πλήρωμα του χρόνου. Είναι πολύ απλό.

Δεν έγινε κάτι, δεν συνέβη κάτι απλά πρέπει να σταματήσω όπως σταματάνε όλοι. Δεν είναι ωραίο το ξέρω. Είμαι στα γήπεδα 30 χρόνια από το 1983 αλλά δεν πρέπει να γίνει κάποια στιγμή; Δεν σκέφτομαι προς το παρόν τίποτα, προπονητικά κλπ δεν έχω βλέψεις.

Κοντά στην ομάδα θα είμαι. Το πόσο ενεργά κοντά στην ομάδα θα είμαι θα το δω από του χρόνου, είναι πολύ νωρίς να σκέφτομαι κάτι τέτοιο από τώρα. Το σίγουρο για μένα είναι ότι ο Εθνικός είναι μια ζωή».

Media

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.