1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
04-03-2017 13:00

Το πρώτο τεστ για Καραμπέτσο

TOY ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΛΕΜΟΝΙΔΗ
Επί 6 χρόνια, επί διοίκησης Μαυρομάτη, τα φαιναλ φορ του Κυπέλλου γυναικών γύριζαν από χωρίον σε χωρίον, σε γήπεδα 150-300 θέσεων, γιατί απλούστατα στην Ομοσπονδία δεν είχαν όραμα και οι διοργανώσεις ήταν του στυλ "'άντε να τις κάνουμε και να τελειώνουμε"

Οι περισσότεροι σύμβουλοι έκαναν δωρεάν διακοπές, έτρωγαν λουκούλλεια γεύματα με τη συνοδεία τους βεβαίως, βεβαίως, τελευταία στιγμή ερχόταν, αν ερχόταν, και ο πρόεδρος για την απονομή, όταν το επέτρεπαν οι δουλειές του με τον ΠΑΟΚ και το βόλεϊ βούλιαζε μέρα με τη μέρα.

Η προχειρότητα ήταν το χαρακτηριστικό της εποχής Μαυρομάτη-Διωνά-Ψαρουδάκη-Στουραϊτη, Σύλλα, ενώ αν θυμόμαστε καλά, σε μια απονομή είχαν στείλει μετάλλια, χωρίς καν να γράφουν το όνομα του πρωταθλητή, τα βρήκαν στην αποθήκη και τα ξεφορτώθηκαν, χωρίς καν να προβληματισθούν.

Φυσικά δεν προσάπτουμε κατηγορίες στους ανθρώπους της Σάμου, της Χίου, της Πύλου και του Αγρινίου. Ίσα-ίσα, οι άνθρωποι έσωζαν τις διοργανώσεις και ξεπερνούσαν τους εαυτούς τους.

Στη Γλυφάδα θα πάρουμε το δείγμα γραφής της διοίκησης Καραμπέτσου, στην πρώτη διοργάνωση επί της προεδρίας του και ήδη έχει θετικό πρόσημο με την επιλογή της Γλυφάδας και του Αλεξάνδρειου.

Ο νέος πρόεδρος της ΕΟΠΕ θα κάνει τα φαιναλ φορ με τα στελέχη του Μαυρομάτη, αφού κράτησε τα ίδια πρόσωπα σε καίριες θέσεις και απομένει να δούμε ποιό θα είναι το αποτέλεσμα.

Αν θα υπάρχει οργάνωση, αν θα είναι γεμάτες οι εξέδρες, αν θα υπάρξει πρωτοτυπία, παράλληλες εκδηλώσεις , στατιστικά, αν τέλος πάντως είναι εμφανές ότι άλλαξε σελίδα το ελληνικό βόλει.

Αναμένουμε, αν και στις επαναληπτικές εκλογές της διοίκησης Καραμπέτσου είδαμε τη διαφορά με αυτές που διοργάνωσε ο Μαυρομάτης, με τσαπατσουλιά και ουρές παραγόντων να περιμένουν επί ώρες να ψηφίσουν.

Φάρος πάντως στα φαιναλ φορ των κυπέλλων είναι οι διοργανώσεις Προσαλίκα στο Τροκαντερό, παρουσία 5000 παιδιών και γονιών, τις οποίες επικαλέσθηκαν όλες οι ομοσπονδίες ως παράδειγμα προς μίμηση.

ΥΓ: Η μετάδοση δυο εκ των τριών αγώνων από την ΕΡΤ3, χωρίς HD, δεν είναι πάντως στα θετικά της διοργάνωσης, ενώ έπρεπε να αναβληθούν όλοι αγώνες της Α2 γυναικών, όπως συμβαίνει όταν διοργανώνεται φαιναλ φορ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.