Εκτυπώστε τη σελίδα
04-02-2015 18:11

Βρε πώς αλλάζουν οι καιροί...

Του Στέφανου Λεμονίδη: Η δικαστικός και μέλος της ΕΟΠΕ Ευγενία Παπαγεωργίου υπερθεμάτισε υπερ της αναβάθμισης του Περικλή Μπακοδήμου σε διευθυντή της Ομοσπονδίας λέγοντας μάλιστα «Ο Μπακοδήμος μας ξελάσπωσε».

Το οξύμωρο της υπόθεσης είναι οτι η ΕΟΠΕ δεν ανακοίνωσε ποτέ την αναβάθμιση του Μπακοδήμου και το αποκαλύψαμε εμείς, χωρίς φυσικά να το διαψεύσουν, αφού είναι πραγματικό γεγονός.

Το αστείο εξάλλου της υπόθεσης είναι οτι ο Μπακοδήμος θέλει να επιβάλει τρια ωράρια στους υπαλλήλους της ΕΟΠΕ και πολύ σωστά κάνει, αφού οι περισσότεροι πηγαίνουν στις 7 πμ και ως τις 9πμ, δεν εξυπηρετούν κανέναν.

Με την αλλαγή των ωραρίων (σε τρεις κλίμακες) θα εξυπηρετούνται τα σωματεία ως τις 7μμ , κι αυτό είναι το σωστό. Όταν όμως προσπάθησε να το εφαρμόσει επί Προσαλίκα ο Καλπακτσόγλου ξεσηκώθηκαν άπαντες και έκαναν απεργία με την υποστήριξη του σημερινού προέδρου Αχιλλέα Μαυρομάτη. Βρε πως αλλάζουν οι καιροί.

To volleyland , εξάλλου το blog που έκανε πόλεμο στον Προσαλίκα για να τον διαδεχθεί ο Μαυρομάτης, επαναδραστηριοποιήθηκε και κάνει πόλεμο στον Μαυρομάτη. Αυτά έχει η πολιτική...

ΠΗΓΗ: ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ