1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σκληρές ήταν οι μάχες για ένα εισιτήριο στα ημιτελικά του Αγίου Νικολάου. Δείτε τις φωτογραφίες του tourretephoto.com
Δείτε φωτορεπορτάζ από την πρώτη μέρα των τελικών του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ που διεξάγονται στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης.
Δείτε φωτορεπορτάζ από το κυρίως ταμπλό ανδρών και γυναικών του Xylokastron Grand Slam.
Δείτε φωτορεπορτάζ από την πρώτη μέρα του Xylokastron Grand Slam
Η Πολωνία διατήρησε το αήττητο μετά την 4η ημέρα στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Εφήβων και είναι η μοναδική ομάδα που εξασφάλισε την πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης η οποία διεξάγεται στο Μπρνο της Τσεχίας και στη Νίτρα της Σλοβακίας.
Δείτε φωτογραφικό υλικό του μικρού τελικού μεταξύ Τουρκίας και Ελλάδας.
Δείτε φωτογραφίες από τη νίκη της Εθνικής Νεανίδων με 3-0 επί της Ολλανδίας.
Δείτε φωτογραφικό υλικό από τη νίκη της Ελλάδας επί της Τσεχίας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που διεξάγεται σε Εσθονία και Φινλανδία. 
Δείτε φωτογραφικό υλικό από τη νίκη της Κορέας επί της Ρωσίας στο Γκραν Πρι.
Δείτε φωτογραφικό υλικό από τη νίκη της Βραζιλίας επί της Αμερικής στο Γκραν Πρι.
Δείτε φωτογραφίες από την πρώτη μέρα των τελικών των Μάστερς που διεξάγονται στην Αλεξανδρούπολη. Μόνο στο ταμπλό των ανδρών είχαμε αγώνες την Παρασκευή
Δείτε φωτογραφίκό υλικό από την πρόκριση των Αρβανίτη και Τσιαρτσιάνη στο κυρίως ταμπλό της Ελβετίας.
Παιδικά χαμόγελα και χαρούμενες φωνές κατέκλυσαν την Παρασκευή 4-7-2014 τις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού προπονητηρίου Beach Volley στο ΣΕΦ.
Δείτε φωτογραφίες από το τουρνουά μπιτς βόλεϊ που διεξήχθη στο Αγκίστρι.
Δείτε φωτογραφίες από το Continental Cup  του μπιτς βόλεϊ που διεξάγεται στο Καράβι του Σχοινιά
Δείτε φωτογραφίες από τη νίκη της Εθνικής Γυναικών επί της Πολωνίας...
Η μάχη για ένα μετάλλιο έχει ανάψει στο Yabanaki, δείτε μερικές φωτογραφίες του διημέρου πριν σας πουμε για τους πρώτους νικητές.
Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το πρώτο τουρνουά beach volley στο Ξυλόκαστρο.
Ευρηματικά κοστούμια και ανατρεπικά ζευγάρια παρέλασαν την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Vari Sports Club στα πλαίσια του 4ου τουρνουά αποκριάτικου beach volley «Carnival Mixed Open 2014». Μετά από έναν εντυπωσιακό τελικό, την πρώτη θέση κατέλαβαν οι Κωνσταντίνος Γκουρτσούλης - Ντίνα Γεντή έναντι των πολύ δυναμικών Γιώργου Πιπεργιά - Βίκυς Χατζηβασιλείου.
Τελευταία τροποποίηση Τετάρτη, 04 Ιουνίου 2014 10:45
Η πανέμορφη Θεσσαλονικιά αθλήτρια του βόλεϊ, Νίνα Εππα, αποτελεί την πρόταση του Πέτρου Κωστόπουλου για συμπαρουσιάστριά του στο «Πρωινό Μou».
Η γυναικεία ομάδα του ΑΣ Παπάγου στο μπίτς βόλεϊ (Τερέζα Καράβη, Χριστίνα Πασιαλή, Ισμήνη Γαλιγάλη, Σοφία Κατσίκα), κατέκτησε την 1η θέση στο δεύτερο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα μπιτς βόλεϊ κερδίζοντας στον τελικό την ομάδα του ΑΣΘ Πρωτοπόροι με 3-1 νίκες και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο.
Άλλη μια αθλητική εκδήλωση από τον Α.Ο Αστέρια Αχαϊας Sports Academy ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία.
Τους Αλεξανδρουπολίτες αθλητές, Γιάννη Καβαρατζή και Γρηγόρη Κοντοστάθη που αναδείχθηκαν πρωταθλητές Ελλάδας στην κατηγορία κάτω των 23 ετών των Αναπτυξιακών Πρωταθλημάτων Beach Volley 2013 το οποίο διεξήχθη στις 21 Ιουλίου στην Αθήνα, τίμησε ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, Ευάγγελος Λαμπάκης, την Τρίτη 13 Αυγούστου στο γραφείο του στο Δημαρχείο.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε το τουρνουά μπιτς βόλεϊ της κατηγορίας Lipton που έγινε στο μπαρ «Ναυαγός» στο Παλιούρι Χαλκιδικής. Μεταξύ των ομάδων που δήλωσαν συμμετοχή στο μικτό ήταν ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ Παντελής Ταρνατόρος μαζί με την κόρη του Μαρία.
Σελίδα 1 από 3