1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
11-08-2013 19:30

Ο Ταρνατόρος έπαιξε μπιτς βόλεϊ στο... ναυαγό της Χαλκιδικής (φωτό)

Cannot find volleynews.v2/BEACH-VOLLEY/2013/TARNATOROS folder inside /var/www/volleynews.gr/images/volleynews.v2/BEACH-VOLLEY/2013/TARNATOROS/ folder.
Admiror Gallery: 4.5.0
Server OS:nginx/1.14.0
Client OS:Unknown
PHP:5.6.38
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε το τουρνουά μπιτς βόλεϊ της κατηγορίας Lipton που έγινε στο μπαρ «Ναυαγός» στο Παλιούρι Χαλκιδικής. Μεταξύ των ομάδων που δήλωσαν συμμετοχή στο μικτό ήταν ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ Παντελής Ταρνατόρος μαζί με την κόρη του Μαρία.

Ο Ταρνατόρος φάνηκε ότι ήταν απροπόνητος αλλά επειδή το βόλεϊ είναι σαν το... ποδήλατο και δεν ξέχνιεται έδειξε τις... αρετές του στην υποδοχή και την άμυνα μέχρι που έπεσε σαν το... ναυαγό στην ζεστή άμμο. Ξεχώρισαν πάντως τα φλοτ σερβίς σε κόντρα άνεμο αλλά και η προσπάθεια για διάκριση που χειροκροτήθηκε από το κοινό που παρακολούθησε τον αγώνα. Η προσπάθεια της Μαρίας πάντως συνεχίστηκε με συμπαίκτη τον διεθνή κεντρικό του ΠΑΟΚ Κάσσανδρο Στίγγα και μέχρι αργά το απόγευμα έδιναν μάχη για είσοδο στον τελικό.

 

Άμυνα για... σεμινάριο από τον πρόεδρο της ΕΣΑΠ

 

Οι «άσσοι» από το... μπαρ έκαναν τη διαφορά στο παιχνίδι του Παντελή Ταρνατόρου

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.