1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
18-04-2021 16:21

Έβαλε μπρος τις μηχανές του ο Πορφύρας: Ανανέωσε η Βραζιλιάνα διαγώνια Ταϊνά Ροντρίγκες

Χωρίς να χάνει καθόλου χρόνο, ο Πορφύρας κατευθείαν με τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου ξεκίνησε ήδη τον σχεδιασμό του ρόστερ του για τη νέα σεζόν. Η πρώτη επίσημη ανανέωση για την ομάδα του Πειραιά είναι η Βραζιλιάνα διαγώνια Ταϊνά Ροντρίγκες, η οποία εξαργύρωσε τη πολύ καλή πρώτη της σεζόν στην Ελλάδα με την ανανέωση του συμβολαίου της και αναμένεται να είναι και πάλι το βαρύ πυροβολικό του Πορφύρα.

 

Η ανανέωση:

Η 25χρονη Βραζιλιάνα διαγώνια Ταϊνά Ροντρίγκες θα φορά τη φανέλα του Πορφύρα και στη νέα αγωνιστική περίοδο, καθώς, συμφώνησε και ανανέωσε τη συνεργασία της με την ομάδα μας.

Για την Ταϊνά δεν υπάρχει "νωρίς" ή "αργά", ούτε για τον Πορφύρα, που ήδη έχει κλείσει τα 11/15 από την ομάδα της νέας σεζόν, καθώς, προγραμματίζουμε και κινούμαστε ανάλογα.

Αφοσίωση, εμπιστοσύνη και ανταμοιβή στην ΟΜΑΔΑ της καρδιάς, τον Πορφύρα, όπου χρήμα δεν υπάρχει, αλλά, η αγάπη, το μεράκι, η στοργή, η φροντίδα και η έγνοια περισσεύουν.

Η δήλωση της Ταϊνά, που έγινε παιδί του Πορφύρα με την συμπεριφορά και το ήθος της και φυσικά με την απόδοση της:

«Είμαι ευτυχισμένη για την ανανέωση μου με τον Πορφύρα, καθώς είμαστε παραπάνω από μία ομάδα, είμαστε κυριολεκτικά μία οικογένεια και είμαι χαρούμενη που θα είμαι και πάλι μέλος της και νιώθω πολύ όμορφα που θα γυρίσω στον Πορφύρα».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.