1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
23-02-2020 21:22

Γιάννης Ορφανός: «Εκλεισε ο κύκλος μου στον Ηρακλή» (vid)

Ο προπονητής του Ηρακλή Γιάννης Ορφανός εξέπληξε με την παραίτηση του ακόμα και τον Αργύρη Μαυροβουνιώτη που κάθονταν δίπλα του στη συνέντευξη Τύπου. «Εκλεισε ο κύκλος μου. Η απόφαση δεν είναι εν θερμώ», είπε ο Ορφανός ενώ ο Μαυροβουνιώτης με τον τρόπο του του ζήτησε να το ξανασκεφτεί...

O προπονητής του Ηρακλή Γιάννης Ορφανός είπε:

«Πολλά συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη νίκη του, ήταν πολύ σοβαρός. Εμείς δεν καταφέραμε να πιέσουμε όσο θα θέλαμε τον Ολυμπιακό. Δεν ήμασταν καλοί στο μπλοκ. Αντίστοιχα οι παίκτες του Ολυμπιακού είχαν καλή αποτελεσματικότητα. Ηταν πέρα για πέρα δίκαιη νίκη. Θέλω να σταθώ σε ένα άλλο κομμάτι. Για μένα σήμερα είναι μία ιδιαίτερη ημέρα. Κλείνει ένας κύκλος όσον αφορά το κομμάτι του Ηρακλή. Μετά από πέντε χρόνια και ώριμη σκέψη και όχι εν θερμώ κλείνει ο κύκλος μου στον Ηρακλή. Με καλές, με κακές στιγμές, με περισσότερες καλές στιγμές, με πολύ δυνατές στιγμές. Θεωρώ πως η ομάδα δεν θα έχει κανένα πρόβλημα στη συνέχεια. Θα πετύχει τους στόχους που έχει θέσει. Για αυτό είμαι σίγουρος. Δυστυχώς δε μπορώ να συνεχίσω. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που με στήριξαν. Υπήρχαν πάρα πολλοί και από τη διοίκηση και τον κόσμο του Ηρακλή που με στήριξαν αυτά τα πέντε χρόνια. Ευχαριστώ την διοίκηση του Ηρακλή, τον κόσμο και όλους τους αθλητές που συνεργάστηκα. Εφτασα σε ένα σημείο που νιώθω πως δε μπορώ να προσφέρω κάτι περισσότερο. Το θετικό είναι πως η ομάδα με όλα τα προβλήματα έχει ποιότητα και όλα θα πάνε καλά μέχρι το τέλος».

Ο ακραίος του Ηρακλή Αργύρης Μαυροβουνιώτης δήλωσε:

«Είμαι εμβρόντητος... Δίκαιη ήταν η νίκη του Ολυμπιακού. Συγχαρητήρια. Ξεπέρασε την απώλεια του Λιγκ Καπ. Δεν καταφέραμε να γίνουμε ανταγωνιστικοί. Ωστόσο κρατάμε τις καλές στιγμές μας. Εχουμε δύσκολο πρόγραμμα. Τα ματς που θέλουμε να κερδίσουμε είναι τα εντός έδρας και στοχεύουμε σε αυτά. Δε βάζουμε το κεφάλι κάτω. Συνεχίζουμε τη πολύ δουλειά. Οσον αφορά την παραίτηση του κόουτς, προσωπικά θεωρώ πως οι αποφάσεις δεν πρέπει να λαμβάνονται εν θερμώ, αλλά είναι δύσκολη χρονιά, έχουμε κάνει ήδη πολύ υπομονή. Συνεχίζουμε και ελπίζω να είμαστε όλοι μαζί όπως είμαστε τώρα. Ακολουθεί ο αγώνας με τον Παμβοχαϊκό. Με μία προσεκτική εμφάνιση και με σωστές επιλογές θα πάρουμε τη νίκη που θα μας δώσει το δικαίωμα να ετοιμαστούμε για τα πλέι οφ».

Πέντε χρόνια στον Ηρακλή

Ο Γιάννης Ορφανός έχει γεννηθεί 17 Μαρτίου 1980 στην Αθήνα. Από την αρχή της σεζόν 2015-16 ανέλαβε β΄προπονητής του Ηρακλή Πετοσφαίριση ως συνεργάτης του Χρήστου Πάτρα. Μετά την παραίτηση του Χρήστου Πάτρα στις 7 Δεκεμβρίου 2015 ανέλαβε Α΄προπονητής με ντεμπούτο στον αγώνα κόντρα στη Λαμία στο «Χαλκιοπούλειο». Ανανέωσε το συμβολαιό του και τη σεζόν 2016-17. Μετά την κατάκτηση της 8ης θέσης και την είσοδο στα πλέι οφ η χρονιά κρίθηκε επιτυχημένη και ανανεώθηκε το συμβόλαιο του με τον Ηρακλή και την αγωνιστική περίοδο 2017-18.

Μετά την 5η θέση της σεζόν 2017-18 και την παρουσία του Ηρακλή ως φιναλίστ στους τελικούς των κυπέλλων Ελλάδας το 2018 στη Ρόδο και το 2019 στην Ιεράπετρα ανανέωσε το συμβόλαιο του για πέμπτη συνολικά σεζόν.

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.