1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
29-07-2017 22:15

Στην τετράδα οι Ματιάδη, Μολδοβανίδη και Καραγκούνη, Τσοπούλου

Μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες, οι Ματιάδη, Μολδοβανίδη προκρίθηκαν στους αυριανούς ημιτελικούς του τελικού τουρνουά Masters στον Άγιο Νικόλαο!
Η Βάσω και η Τατιάνα αν και βρέθηκαν πίσω στα σετ, κατάφεραν να ανατρέψουν το εις βάρος τους σκορ και να επικρατήσουν με 2-1 (17-21, 21-19, 15-9) των Μαναβή, Σπηλιωτοπούλου και με δύο νίκες «σφράγισαν» το εισιτήριο τους για την τετράδα της διοργάνωσης.

Με το χαμόγελο στα... χείλη οι δύο αθλήτριες δήλωσαν πως οι μήνες προπόνησης με τον Φερνάντο Μπιλλήρη απέδωσαν καρπούς, ενώ δεν θέλησαν να πουν μεγάλα λόγια για τους αυριανούς αγώνες και την ευκαιρία να βρεθούν στο βάθρο.

«Πάντα είναι δύσκολο, απλά προσπαθήσαμε σε αυτό το τουρνουά να δούμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά χωρίς να επηρεαζόμαστε. Θέλουμε να το διασκεδάζουμε, με χαμόγελο να ευχαριστηθούμε το beach volley. Μέχρι στιγμής μας έχει βγει. Έχουμε κάνει πολύ προπόνηση με τον Φερνάντο Μπιλλήρη και περιμέναμε αυτό να βγει. Κυριάρχησε η ενέργεια και μας βγήκε στο αποτέλεσμα» είπε η Βάσω Ματιάδη με την Τατιάνα Μολδοβανίδη στις δηλώσεις της να μην μπορεί να κρύψει την χαρά της αλλά ταυτόχρονα να κρατάει χαμηλά το κεφάλι ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

«Ας κρατήσουμε χαμηλά το κεφάλι, βλέπουμε πως θα πάνε τα πράγματα αύριο και θα πανηγυρίσουμε τότε. Είμαστε ήδη ευχαριστημένες με την πορεία μας, υψηλότερη θέση που κάναμε ήταν πάλι σε ημιτελικό. Τις ομάδες που νικήσαμε σήμερα, δεν τις έχουμε νικήσει ξανά. Ήρθαμε στα τελικά με το τσαγανό και τον τσαμπουκά μας και προχωράμε».

Στο... ρελαντί Καραγκούνη, Τσοπούλου

Στον δεύτερο προημιτελικό οι Καραγκούνη, Τσοπούλου για άλλο ένα παιχνίδι έκαναν επίδειξη δύναμης και νίκησαν με 2-0 (21-15, 21-7) τις Κλέπκου, Μάτιου. Έτσι το εθνικό δίδυμο αύριο θα αγωνιστεί απευθείας στον ημιτελικό, σε αντίθεση με τις... μικρές Μαρία και Διονυσία θα έχουν άλλη μία ευκαιρία.

Agios Nikolaos Finals Karagouni

«Νομίζω πως είμαστε καλύτερες και το αποδεικνύουμε σε κάθε παιχνίδι και αυτό που θέλουμε είναι να το αποδείξουμε και στα δύο επόμενα που θα ακολουθήσουν. Στόχος είναι το Πανελλήνιο και αν κρατήσουμε την απόδοση μας είναι κάτι παραπάνω από εφικτό» δήλωσε μετά την πρόκριση της η Πένυ Καραγκούνη.

Για τις δύο τελευταίες θέσεις της τετράδας θα παλέψουν αύριο οι Αγγελοπούλου, Κωνσταντίνου κόντρα στις Μαναβή, Σπηλιωτοπούλου και οι Καπόλου/Σακελλαρίδη με τις Κλέπκου, Μάτιου.

Για να δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα πατήστε ΕΔΩ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.