1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
28-07-2017 21:59

Με 11 ομάδες η Α1 γυναικών

Η ΕΟΠΕ αποφάσισε να μην αντικατασταθεί ο Παναθηναϊκός που δεν δήλωσε συμμετοχή στην Α1 γυναικών, ενώ το ίδιο θα γίνει με την Κύζικο που αποχώρησε από την Α2 ανδρών. Έτσι η Α1 γυναικών θα διεξαχθεί με 11 ομάδες και ο 1ος υποόμιλος του Α ομίλου της Α2 ανδρών με 9 ομάδες. Φυσικά ο Παναθηναϊκός θα συμμετέχει στη Pre League τη σεζόν 2018-19.
Η ανακοίνωση:

 

«Αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα της ΕΟΠΕ, οι συμπληρωματικές ειδικές προκηρύξεις πρωταθλημάτων (Α1 Γυναικών, Pre League Γυναικών, Α2 Ανδρών, Α2 Γυναικών) όπως αυτές εγκρίθηκαν από τη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβούλιου στις 26/7/2017.

Έπειτα από τη μη δήλωση συμμετοχής του Παναθηναϊκού Α.Ο στην Α1 Εθνική Κατηγορία Γυναικών αλλά και του ΑΠΣ Κυζίκου στον 1ο Υποόμιλο του Α’ Ομίλου της Α2 Ανδρών, το Δ.Σ αποφάσισε τη μη συμπλήρωσή τους στην αντίστοιχη κατηγορία.

Αναλυτικά οι Συμπληρωματικές Ειδικές Προκηρύξεις Πρωταθλημάτων:

- Α1 Γυναικών

- Pre League Γυναικών

- Α2 Ανδρών

- Α2 Γυναικών»

5 σχόλια

  • Comment Link Χαμουτζης Κυριακή, 30 Ιουλίου 2017 08:13 posted by Χαμουτζης

    Εσεις εκει στη χανθ αραξτε λιγο. Ειστε η μοναδικη ομαδα στις εθνικες κατηγοριες με περισσοτερες αποχωρησεις απ οτι μεταγραφες και θελετε και Α1? Α ξεχασα,ηρθε η Βελλιου,που δεν τελειωνει σεζον και δεν την ηθελε κανεις. Πριν φτασετε στο λεκανοπεδιο θα χανετε βρε.
    Και ενημερωτικά, με γ' κατηγορίας δίπλωμα ο προπονητης ουτε Α2 ομαδα μπορει να κατεβασει,οχι pre league. Εχουμε και μεις τους φιλους μας στην Θεσσαλονικη και στον σεππε. οποτε μην δουμε τιποτα περιεργα υπερ του "προπονητη" σας.
    Ετσι απλα,απο εναν "χαμουτζη"

  • Comment Link Σαρακηνός Σάββατο, 29 Ιουλίου 2017 17:51 posted by Σαρακηνός

    Πρώτο φαβορί για πτώση απο την Pre league είστε, θέλετε και Α1! Γελάμε

  • Comment Link Ντροπη σας!!! Σάββατο, 29 Ιουλίου 2017 13:30 posted by Ντροπη σας!!!

    Γιατι οχι η 1η επιλαχουσα;;

  • Comment Link παρτάκιας Σάββατο, 29 Ιουλίου 2017 11:17 posted by παρτάκιας

    Διότι για να γίνει η Pre-League βαση προκήρυξης έπρεπε υποχρεωτικά να έχει 12 ομάδες. Από τη στιγμή που από τις 18 (12 + 6 επιλαχούσες) μείνανε μόνο οι 12, δεν υπήρχε πρόβλεψη για αντικατάσταση του κενού που θα αφηνε η ΧΑΝΘ και θα "τιναζότανε" το όλο εγχείρημα όπως το είχαν στήσει στα χαρτιά (θυμίζουμε ότι η προκήρυξη της Pre-League είχε βγει πολύ πριν τις προκηρύξεις των άλλων πρωταθλημάτων). Με άλλα λόγια φαίνεται ότι η Pre-League είναι πιο υπολογίσιμο πρωτάθλημα για τους διοικούντες της ΕΟΠΕ (άλλωστε ποιοι από αυτούς διοικούν ομάδα Α1 γυναικών για να τους κόπτει?).

  • Comment Link Γιώτα Παρασκευή, 28 Ιουλίου 2017 22:22 posted by Γιώτα

    Με ποιό σκεπτικό δεν ανέβηκε η ΧΑΝΘ για να συμπληρωθεί η 12άδα αγαπητοί κύριοι της ΕΟΠΕ ;

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.