1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
03-04-2014 21:18

Μπελιγράτης, Συλιγνάκης, Κανατσούλης, Τσακοπούλου, Γεντή οι νικητές στο March Madness

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Με τη διοργάνωση του VSC March Madness 2014, ολοκληρώθηκε με επιτυχία την Κυριακή, 30 Μαρτίου το 6ο Fall-Winter Series που διεξάγεται στο Vari Sports Club.

Το τουρνουά στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία καθώς οι ομάδες που αγωνίσθηκαν ήταν ισάξιες και έδωσαν ιδιαίτερες μάχες για το σκορ. Ειδικά ο τελικός των ανδρών χαρακτηρίστηκε τόσο από εντυπωσιακές φάσεις όσο και από την ποιότητα του παιχνιδιού και των δύο ομάδων. Την πρώτη θέση στους άνδρες κατέκτησαν, με νίκη 2-0 σετ (15-12, 15-10) οι Παύλος Μπελιγράτης – Μάνος Συλιγνάκης κόντρα στην ομάδα των Σωκράτη Πούλιου - Ρήγα Κωτσιάκη σε ένα εντυπωσιακό αγώνα που είχε αμείωτη ένταση σε όλη τη διάρκεια του.

Στο μεικτό τουρνουά την πρώτη θέση κατέκτησαν με νίκη 2-0 σετ (15-8, 15-9) οι Γιώργος Κανατσούλης - Μαριγώ Τσακοπούλου, κόντρα στους Ιωάννα Παπαπαναγιώτου – Θάνο Φωτάκη σε έναν αγώνα γεμάτο εντυπωσιακές φάσεις και υψηλό επίπεδο.

Στο γυναικείο τουρνουά οι Μαριγώ Τσακοπούλου – Ντίνα Γεντή κατέκτησαν την πρώτη θέση κερδίζοντας τις Μάρα Mανώλη – Ηλιάνα Τσαούση με 2-0 σετ (15-8, 15-12).

Η μεγάλη κλήρωση για τη διήμερη διαμονή στο Κalavrita Canyon Hotel & Spa ανέδειξε νικητή τον Κατσαβή Πέτρο. Το γήπεδο του Vari Sports Club κατέκλυσαν όχι μόνο αθλητές, αλλά και πολλοί φίλοι του αθλήματος και τoυ Vari Sports Club Beach Volley Academy by Efi Sfyri, που παρέμειναν στις εξέδρες ικανοποιημένοι τόσο από το θέαμα, όσο και από τις υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες.


Η Έφη Σφυρή που διευθύνει την Ακαδημία δήλωσε: «με μεγάλη χαρά παρακολούθησα τα μέλη του VSC BV Academy να πρωταγωνιστούν και στα τρία ταμπλώ του τουρνουά. Θερμά συγχαρητήρια στη Μαριγώ που μας έχει καταπλήξει μονοπωλώντας τις πρώτες θέσεις, στο Γιώργο Κανατσούλη κ που κέρδισε το πρώτο του τουρνουά, στη σταθερή Ντίνα Γεντή και στο Μάνο Συλιγνάκη, νικητή του ανδρικού ταμπλώ που ήταν σχεδόν αλάνθαστος. ‘Ενα ιδιαίτερο ευχαριστώ στον Παύλο Μπελιγράτη που μας τίμησε με τη συμμετοχή του, δείχνοντας παράλληλα στα νέα παιδιά, την άρτια τεχνική που διατηρεί».

Οι πρωταγωνιστές των αγώνων μοιράστηκαν δώρα από τις εταιρείες: ”Οπτικά/γυαλία ηλίου” Arte di Ottico”, δωροεπιταγές ”I-red”, δωροεπιταγές από την Oρθοβιοτική και αξεσουάρ απο την εταιρεία “Watermelon”.
Διαβάστηκε 3766 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.