1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
25-02-2014 19:02

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το «καρναβαλικό» τουρνουά από το Vari Sports Club (φωτό)

Αξιολογείστε το άρθρο
(2 votes)
Cannot find volleynews.v2/BEACH-VOLLEY/2014/sfyri-apokriatiko folder inside /var/www/volleynews.gr/images/volleynews.v2/BEACH-VOLLEY/2014/sfyri-apokriatiko/ folder.
Admiror Gallery: 4.5.0
Server OS:nginx/1.14.0
Client OS:Unknown
PHP:5.6.38
Ευρηματικά κοστούμια και ανατρεπικά ζευγάρια παρέλασαν την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Vari Sports Club στα πλαίσια του 4ου τουρνουά αποκριάτικου beach volley «Carnival Mixed Open 2014». Μετά από έναν εντυπωσιακό τελικό, την πρώτη θέση κατέλαβαν οι Κωνσταντίνος Γκουρτσούλης - Ντίνα Γεντή έναντι των πολύ δυναμικών Γιώργου Πιπεργιά - Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Οι αγώνες στο σύνολο τους χαρακτηρίστηκαν από δυναμικές προσπάθειες που «σκάλωναν» στα αποκριάτικα κοστούμια και από μεταμφιέσεις που «διαλύονταν» από τα δυνατά καρφιά. Υπέροχη ατμόσφαιρα δημιούργησαν οι φίλοι του Vari Sports Club Βeach Volley Academy by Efi Sfyri, που έδωσαν ειδικό βραβείο για την πιο ευρηματική στολή στους καταπληκτικούς Ειρήνη Λάλα και Μπαρουίρ Αιβαζιάν που υποδύθηκαν τον Hugh Heffner και το playboy bunny του αντίστοιχα. Νικήτρια της μεγάλης κλήρωσης για τη διήμερη διαμονή στο Kalavrita Canyon Hotel & Spa η Βίκυ Χατζηβασιλείου, που μας εντυπωσίασε με τη σταθερά ανοδική της πορεία στο αγαπημένο άθλημα της άμμου.

Η Έφη Σφυρή που διευθύνει το Vari Sports Club Beach Volley Academy, σχολίασε:

«Η συμμετοχή των αθλητών και η ευρηματικότητα των κοστουμιών ξεπέρασαν κάθε προσδοκία .Η πολύ καλή αγωνιστική παρουσία νικητών αλλά και ηττημένων του μεγάλου τελικού, συνθέτουν τις καλύτερες εντυπώσεις στο πιο διασκεδαστικό τουρνουά της χρονιάς. Ευχαριστούμε όλα τα μέλη της Ακαδημίας για τη συνεχή παρουσία αλλά και τις επιδόσεις τους, γεγονός που δίνει σε όλους τους συνεργάτες του Vari Sports Club Beach Volley Academy by Efi Sfyri, μεγάλη ικανοποίηση».

*Οι ομάδες του τελικού μοιράστηκαν δωρο-επιταγές Arte di Ottico, και δώρα από την εταιρεία Sarantis και Watermelon. Στην καλύτερη μεταμφίεση απονεμήθηκαν δωρο-επιταγές με συνεδρίες Vitruvian.

Διαβάστηκε 2891 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.