1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Την πρώτη της συνέντευη μετά τον τραυματισμό της στον αχίλλειο τένοντα έδωσε η Βίκυ Αρβανίτη και αναφέρθηκε στις δύσκολες ώρες που περνάει που είναι και οι πιο δύσκολες στην καριέρα της:
Αθλητές με ταλέντο που αφήνουν υποσχέσεις για το μέλλον παίρνουν μέρος στα Finals K22 που διεξάγονται στο «Καράβι Club» του Σχοινιά. Ο ανταγωνισμός είναι υψηλός και η θέληση διάκριση είναι φανερή στα μάτια των συμμετεχόντων.
Mετά από μία δύσκολη αλλά παραγωγική χρονιά, η Πένυ Καραγκούνη είναι και πάλι παρούσα σε τελική φάση του Beach Volley Masters με μοναδικό σκοπό να κατακτήσει τον τρίτο τίτλο της στο θεσμό και τον δεύτερο συνεχόμενο.
Με στόχο την κατάκτηση του τίτλου της καλύτερης ομάδας στην Ελλάδα θα αναχωρήσουν την Πέμπτη οι Πένυ Καραγκούνη, Κωνσταντίνα Τσοπούλου για τον Άγιο Νικόλαο όπου θα διεξαχθεί το τελικό τουρνουά Masters του Πανελλήνιου πρωταθλήματος.
Ο Γιώργος Κοτσιλιάνος μετά από τέσσερις κατακτήσεις με τον Νίκο Ζουπάνι και τον Μάνο Ξενάκη στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Beach Volley, έχει ξεκινήσει φέτος μία νέα σελίδα στην καριέρα του στην άμμο με συμπαίκτη τον νεαρό Βασίλη Κωστόπουλο.
Αν και δεν κατάφεραν να πάρουν τη πρώτη θέση στο Ξυλόκαστρο, οι Δημήτρης Νιώπας, Θοδωρής Παπαδημητρίου έδωσαν το σύνθημα για τη συνέχεια του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος.
Παρά την ήττα και την πίκρα της απώλειας της πρώτης θέσης στο Grand Slam Ξυλοκάστρου, οι Δήμητρα Μαναβή και Αλίκη Σπηλιωτοπούλου έδωσαν το σύνθημα για το χρυσό την επόμενη βδομάδα στο Αντίρριο.
Το 2χ2 στο φετινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα για τις Μαριώτα Αγγελοπούλου, Μανωλίνα Κωνσταντίνου είναι γεγονός, με τις ίδιες να παραδέχονται πως δεν έπαιξαν όσο καλά θα ήθελαν αλλά το τέλος ήταν ιδανικό.
Οι Γιώργος Κοτσιλιάνος και Νίκος Ζουπάνης κατέκτησαν το πανελλήνιο πρωτάθλημα για πρώτη φορά μετά το 2011. Δικαιολογημένα λοιπόν ο Κοτσιλιάνος μιλάσει για μεγαλύτερο κίνητρο.
Πανευτυχείς για πολλούς λόγους εμφανίστηκαν οι Βίκυ Αρβανίτη και Μαρία Τσιαρτσιάνη, λίγο μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Αλεξανδρούπολη.
Την ανάγκη να έρθουν οι μεγάγες νίκες που θα δώσουν στην ομάδα ψυχολογία, αλλά και βαθμολογία τόνισε η Βίκυ Αρβανίτη μέσω Facebook μετά τον αποκλεισμό από το κυρίως ταμπλό του Γκραν Σλαμ στο Κλαγκενφουρτ. Επίσης διευκρίνησε ότι το σημαντικό για τις Αρβανίτη / Τσιαρτσιάνη είναι να είναι έτοιμες το επόμενο καλοκαρί όταν και θα κριθεί η Ολυμπιακη πρόκριση.
Ο Νίκος Κωστακόπουλος και ο Γιώργος Μονιάκης μετά την μεγάλη επιτυχία τους με τη δεύτερη θεση στο Μάστερς του Vari Sports Club  μίλησαν στην κάμερα του volleynews.gr
Η ομάδα των Λαδένη - Τσοπούλου έφτασε σε άλλον ένα τελικό σε τουρνουά Μάστερς, αλλά αρκέστηκαν στο ασημένια μετάλλιο. Τα κορίτσια μίλησαν στην κάμερα του volleynews.gr για τα λάθη του τελικού.
Η πορεία των Παπαδημητρίου / Μουρτζιου σταμάτησε στα ημιτελικά του τουρνουά Μάστερς του Vari Sports Club, και ο Θοδωρής Παπαδημητρίου μίλησε στο volleynews.gr για την προσπάθειά τους να πάρουν ένα μετάλλιο, για τη μεταγραφή του στα Χανιά και τον Άρη που αφήνει.
Οι Φερνάντο Μπιλλήρης και Γιάννης Ρουμελιωτάκης δεν τα πήγαν τόσο καλά στο Μάστερς του Vari Sports Club και ο Μπιλλήρης έκανε την αυτοκριτική
Μπορεί να θεωρεί ότι το μπιτς βόλεϊ δεν του ταιριάζει αλλά ο Γιάννης Αχιλλεόπουλος βρέθηκε στο Vari Sports Club προκειμένου να παρακολουθήσει το τουρνουά Μάστερς. 
Μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Μάστερς του Vari Sports Club ο Γιώργος Κοτσιλιάνος μίλησε στο volleynews.gr για τη συνέχεια της ομάδας και τα σχέδιά τους.
Στο volleynews.gr μίλησε ο Δημήτρης Γκαράς λίγο μετά την κλήρωση του νέου πρωταθλήματος της Volleyleague ΟΠΑΠ. Με καταγωγή από την Ορεστιάδα, ο νέος λίμπερο του ΠΑΟΚ μίλησε για τον «δικέφαλο του Βορρά», την πρώην ομάδα του, τον Άρη, τον Γιάννη Καλμαζίδη, και φυσικά για την Ορεστιάδα στην οποία ευχήθηκε τα καλύτερα.
Πρώτος τελικός, πρώτο χρυσό για τον Γιάννη Ρουμελιωτάκη στη Θεσσαλονίκη, γεγονός που χάρηκε και ο συμπαίκτης του Φερνάντο Μπιλληρης.
Σημαντικές αφιερώσεις έκαναν οι Έυη Χρήστου και η Μαριότα Αγγελοπούλου μετά την επιτυχία τους με την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίο στο πρώτο τουρνουά Μάστερ της σεζόν. 
Αισιόδοξος για τη διεξαγωγή αναγωνιστικών τουρνουά Μάστερς εμφανίστηκε ο Φερνάντο Μπιλλήρης.
Με συμπαίκτρια την Πέννυ Καραγκούνη θα αγωνιστεί στα Masters η Πηγιάννα Μεθενίτη. Η νεαρή αθλήτρια εκπροσώπησε τους αθλητές στη συνέντευξη τύπου για τα τουρνουά και έδωσε ραντεβού.
Η Beach Volleyleague 2014 έχει κάτι ακόμα να δώσει με τους τελικούς των ερασιτεχνών που θα γίνουν το Σαββατοκύριακο στο ΑΝΙΜΑ Club και ο Μιχάλης Τριανταφυλλίδης μίλησε για το συναίσθημα που αφήνει η φετινή διοργάνωση.
Κάλεσμα για ενότητα έκαναν ο Αχιλλέας Μαυρομάτης και ο Θανάσης Ρέρρας με αφορμή το μπιτς βόλεϊ. Όπως είπαν, η ΕΟΠΕ είχε επικοινωνία με τον πρόεδρο της ΕΣΑΠ, Παντελή Ταρνατόρο προκειμένου να συνδιοργανώσουν διασυλλογικό πρωτάθλημα.  
Σελίδα 1 από 3