1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
05-07-2022 13:45

Εθνική γυναικών: Πρώτη προπόνηση με παλιά και νέα πρόσωπα εν όψει προκριματικών Ευρωβόλεϊ

Με παλιά και νέα πρόσωπα πραγματοποιήθηκε η πρώτη συγκέντρωση της εθνικής γυναικών εν όψει των αγώνων του προκριματικού ομίλου του Ευρωβόλεϊ 2023.

Στο κλειστό του Ρέντη υποδέχθηκε τις αθλήτριες και το προπονητικό τιμ ο Εκτελεστικός Διευθυντής της ΕΟΠΕ Περικλής Μπακοδήμος, ο οποίος ευχήθηκε καλή επιτυχία στην προσπάθεια για μια τρίτη συνεχόμενη παρουσία σε τελική φάση ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, ενώ μέρος της προπόνησης παρακολούθησε και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Γιώργος Καράμπετσος.

Την πρώτη τους προπόνηση (καθώς είχαν άδεια στο πρώτο κομμάτι της φετινής σεζόν) έκαναν οι Εύα Χαντάβα, Τζίνα Λαμπρούση, Κωνσταντίνα Βλαχάκη, αλλά και οι διεθνείς με την εθνική νεανίδων Εύα Τάνη (πασαδόρος), Γωγώ Αγγελοπούλου (ακραία) και η διεθνής με την εθνική κορασίδων Χριστιάνα Μπρούμα (διαγωνία), καθώς και οι Εβίτα Ξηντάρα, Κατερίνα Βλάχου, Νεφέλη Χατζηγρηγορίου.







Σ' αυτό το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας για τα προκριματικά του Ευρωβόλεϊ, που θα διαρκέσει έως τις 20 Ιουλίου, δεν θα συμμετάσχουν οι αθλήτριες που αγωνίζονται στους Μεσογειακούς Αγώνες, καθώς θα ενσωματωθούν στις προπονήσεις από τις 21 Ιουλίου (το δεύτερο στάδιο θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη)
Την προπονητική ευθύνη έχουν οι ομοσπονδιακοί τεχνικοί Χρήστος Τριανταφυλλόπουλος, Γιουνούς Οτσάλ, Δημήτρης Μαρκάκης, Αργύρης Αντιφάκος.  








Υπενθυμίζεται ότι το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έχει κληρωθεί στον 6ο προκριματικό όμιλο όπου θα αντιμετωπίσει Βοσνία, Νορβηγία και Ελβετία.

Το πρόγραμμα του προκριματικού ομίλου της Εθνικής:

1η αγωνιστική (20-21/8/2022) Ελλάδα-Ελβετία Νορβηγία-Βοσνία

2η αγωνιστική (24/8/2022) Βοσνία-Ελλάδα Ελβετία-Νορβηγία

3η αγωνιστική (27-28/8/2022) Ελλάδα-Νορβηγία Βοσνία-Ελβετία

4η αγωνιστική (3-4/9/2022) Ελβετία-Βοσνία Νορβηγία-Ελλάδα

5η αγωνιστική (7/9/2022) Ελλάδα-Βοσνία Νορβηγία-Ελβετία

6η αγωνιστική (10-11/9/2022) Ελβετία-Ελλάδα Βοσνία-Νορβηγία

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.