1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
15-06-2022 20:05

Ενθουσιασμός στην ΑΕΚ για την «τσαρίνα του φιλέ» Τατιάνα Κουλίκοβα

Ενθουσιασμός επικρατεί στην ΑΕΚ με την επίσημη απόκτηση της σπουδαίας Ρωσίδας κεντρικής, Τατιάνα Κουλίκοβα.   Για την 29χρονη (1μ90) «κιτρινόμαυρη τσαρίνα» του φιλέ που εχει εκπληκτικό βιογραφικό και αναμένεται να κάνει τη διαφορά στη Volley League γυναικών, η σχετική ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει:

«Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με την Τατιάνα Κουλίκοβα. Η 29χρονη (21/11/1993) κεντρική, ύψους 1,90 μ., υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο και εντάσσεται στο δυναμικό της γυναικείας ομάδας Βόλεϊ του Συλλόγου.

Η Ρωσίδα αθλήτρια ξεκίνησε την καριέρα της από τη Dinamo Kazan το 2010, όπου παρέμεινε μέχρι το 2014. Tότε μεταγράφηκε στην Voronezh, ενώ την επόμενη σεζόν έπαιξε στην Ufimochka-UGNTU, όπου ήταν μέχρι το 2019.

Στη συνέχεια, αγωνίστηκε στην Yenisey Krasnoyarsk και τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, τη διένυσε με την Uralochka-NTMK.Επίσης, αξίζει να σημειωθεί πως η Κουλικόβα έχει κατακτήσει ένα Champions League το 2014, ενώ έχει 4 πρωταθλήματα Ρωσίας και 2 Κύπελλα.

Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας η Tατιάνα Κουλίκοβα δήλωσε στο aek.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενη που θα αγωνίζομαι σε έναν μεγάλο σύλλογο όπως η ΑΕΚ, που έχει υψηλούς στόχους για την επόμενη χρονιά. Αλλά και που μου δίνεται η ευκαιρία να γίνω καλύτερη σε μία τόσο καλή ομάδα. Είναι τιμή μου που θα παίζω στην Ελλάδα, που αποτελεί ένα τόσο ξεχωριστό μέρος».

Τατιάνα, καλώς όρισες στην οικογένεια της ΑΕΚ!»

ΑΕΚ

Πασαδόροι: Λαμπρινή Κωνσταντινίδου, Eιρήνη Αναγνώστου

Κεντρικές: Βασιλική Διάλλα, Τατιάνα Κουλίκοβα (Ρωσία)

Διαγώνιες: Ζιζέλ Σίλβα (Kούβα)

Ακραίες:   Γιαμίλα Νίζετιτς (Αργεντινή), Κωνσταντίνα Βλαχάκη

Λίμπερο: Μαριαλένα Αρτακιανού, Eβίτα Ξηντάρα

Προπονητής: Κώστας Αρσενιάδης

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.