1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
28-01-2015 21:50

Τρίποντο της Λαμίας με θετικό ντεμπούτο Τσαδήμα, Μίτσιτς

Μεγάλη βαθμολογική ανάσα πήρε η Λαμία που επικράτησε με 3-0 της ΜΕΝΤ, για την 14η αγωνιστική της Volleyleague. Οι ρουμελιώτες μείωσαν στον πόντο την διαφορά από την ΑΕΚ, που έχει όμως και παιχνίδι λιγότερο (με τον Ολυμπιακό). Στον πάγκο βρισκόταν και ο νεαποκτηθέντας Τόμο Μίτσιτς που αγωνιστήκε ως αλλαγή και ήταν θετικός στο ντεμπούτο του, όπως επίσης καλή παρουσία είχε και ο Θοδωρής Τσαδήμας.

Η Λαμία έχει πετύχει στις τρεις αγωνιστικές του δευτέρου γύρου 2 νίκες (η πρώτη με τον Εθνικό) και δείχνει να βρίσκει σιγά σιγά τον ρυθμό της στην προσπάθεια της για την παραμονή.  Η ΜΕΝΤ από την πλευρά της παρέμεινε στην 9η θέση με 12 βαθμούς και θα πορευτεί στην συνέχεια χωρίς τον Σπύρο Γκολίτση που παραιτήθηκε μετά από 11 χρόνια στον πάγκο της ομάδας.

Καθοριστικό για την εξέλιξη του αγώνα ήταν το 1ο σετ όπου η ΜΕΝΤ είχε προβάδισμα από το 8-5 και 16-13. Ο Θανάσης Κατσιγιάννης που ξεκίνησε διαγώνιο τον ακραίο Καβαθά, έριξε στον αγώνα Μίσιτς. Η υποδοχή βελτιώθηκε και με σερί 4-0 η Λαμία πέρασε μπροστά 20-17 μέχρι που έφτασε στην κατάκτηση του σετ με 25-20. Από εκεί και πέρα η Λαμία είχε συνέχεια βασικό τον Μίσιτς και με καλό ρυθμό έφτασε στη νίκη.

Τα σετ: 3-0 (25-20, 25-17, 25-20)

Γ.Σ.ΛΑΜΙΑ (Κατσιγάννης): Καβαδάς, Ούγκο Γκιμαράες, Τεσέιρα, Φαμπιάνο, Μαδούρας, Γκιρτζίκης / Τσαδήμας (λ), Μίσιτς.
ΜΕΝΤ (Γκολίτσης): Χατζηηλιάδης, Χρυσάφης, Παπαϊακώβου, Μπίσετ, Παντίρης, Σακόγλου / Αντωνιάδης (λ), Μάντζιος, Αντιφάκος, Ναζίρης, Κλέσερντ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.