1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
20-07-2014 17:24

«Δείξαμε ποιες πραγματικά είμαστε» (video)

Την πρώτη θέση στο Master της Βάρης κατέκτησαν η Αθηνά Δηλαβέρη και η Αρετή Τέζα, η πρώη και η νυν του Ολυμπιακού. Οι δυο τους αγωνίζονταν ως ομάδα από το 2002 έως το 2007 και η σημερινή νίκη, σε έναν εξαιρετικό τελικό γεμάτο πάθος, ήρθε σαν δικαίωση για τις προσπάθειες τους.

Οι νικήτριες μίλησαν στο volleynews.gr.

«Μετά από την έβδομη θέση επιτέλους κερδίσαμε ένα τουρνουά. Μετά από τόσα χρόνια με την Αρετή ξανασμίξαμε. Το ευχαριστηθήκαμε όσο τίποτα, δώσαμε πάρα πολλή ενέργεια, εμπειρία, πολύ πάθος, τα πάντα. Δεν ήταν εύκολο, περάσαμε από αρκετά τάι μπρέικ. Ήταν μία πολύ καλή εμφάνιση κι είμαστε ευχαριστημένες και προχωράμε. Αν και οι δύο κοντές, τα καταφέρνουμε μια χαρά. Τώρα έχουμε άλλο ένα τουρνουά στην Βεγορίτιδα και τους τελικούς στην Αλεξανδρούπολη. Άρα είναι άλλο ένα τουρνουά για να κάνεις ό,τι κάνεις, να μαζέψεις βαθμολογία για τον τελικό. Πλέον παίζουμε για να το ευχαριστιόμαστε».

Η Αρετή Τέζα συμπλήρωσε: «Επειδή μας αμφισβήτησαν πολύ στα προηγούμενα τουρνουά, χθες και σήμερα δείξαμε ποιες πραγματικά είμαστε κι ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι. Το επόμενο τουρνουά είναι στην Φλώρινα, προς το παρόν θα ξεκουραστούμε και από Δευτέρα θα δούμε τι θα κάνουμε. Χρειαζόμαστε δυνάμεις και συγκέντρωση για το  επόμενο τουρνουά»

Οι «χρυσές» της Βάρης αφιέρωσαν την πρώτη θέση στον προπονητή τους, τον Γιώργο Μυλωνάκη, και.. σε όσους τους αγαπούν πραγματικά. Η Αθηνα Δηλαβέρη το αφιέρωσε επίσης στο Studio 1, και η Αρετή Τέζα στην... Τζωρτζίνα.

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.