1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
24-06-2014 20:29

Το «ναι» και το «ίσως» του Μαυρομάτη για τη... λίγκα γυναικών

Ανοιχτός σε στζήτηση ακόμα και σε δημιουργία λίγκας από τις ομάδες της Α1 γυναικών εμφανίστηκε ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ, Αχιλλέας Μαυρομάτης στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε.

«Είμαστε σε προχωρημένη κουβέντα με τηλεοπτικό σταθμό. Παράλληλα θα αναπτύξει τέτοιες δράσεις για να αναβαθμίσουμε το προϊόν που λέγεται Α1 γυναικών. Θα πρέπει να σταματήσουμε να σκεφτόμαστε πως θα διοργανώσουμε ασφαλείς αγώνες Κυπέλλου ή πλεί οφ, αλλά πως θα έχουμε επί 22 αγωνιστικές αγώνες γιορτές. Μην ξεχνάτε ότι ομάδες συμμετέχουν στη λήψη αποφάσεων και στην αρχή της χρονιάς εκλέγουν τριμελής επιτροπή. Η ομοσπονδία θέλει να βοηθήσει να διοργανωθούν καλύτερα πρωταθλήματα. Από την πλευρά των σωματείων, π.χ. στο θέμα της τηλεόρασης δεν υπήρχε ομοψυχία. Υπενθυμίζω ότι πέρσι είχαμε ολοκληρώσει και με υπογραφές τη συμφωνία με την ΕΡΤ που είχε και την Α1 Γυναικών. Μια άτυπη λειτουργία όπου τα σωματεία θα έχουν λόγο στη διοργάνωση είμαι έτοιμος, αύριο το πρωί να την υλοποιήσω. Όμως αν πάμε σε μια πιο τυπική μορφή, τύπου Λίγκας, πρέπει να το συζητήσουμε διεξοδικά».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.