1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
23-06-2014 21:20

«Το υψηλότερο επίπεδο στα Χανιά» (video)

Ο Παντελής Μαρτίνος που ήταν φιναλίστ και ο Μανώλης Ανδρεαδάκης που κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στο ταμπλό των ανδρών της Beach Volleyleague, μίλησαν για το επίπεδο του τουρνουά.
Ο Μαρτίνος σημείωσε: «Πηγαίνω να παίζω και στην Αθήνα και στην Θεσσαλονίκη και πιστεύω ότι εδώ είναι πολύ υψηλό το επίπεδο, ακόμα και σε θέμα ανθρώπων.Ο επόμενος στόχος είναι να μπει ο... Βασίλης Λεβέντης στη Βουλή, ο ΟΦΗ να πάρει έστω τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα και εμείς να πάρουμε κανένα μεταλλιάκι».

Ο Μάνος Ανδρεαδάκης συμπλήρωσε: «Για μένα είναι το πρώτο τουρνουά που έχω πάρει στη ζωή μου. Στα Χανιά, ολοι βοηθάνε για να έχουμε τα γήπεδα σε εξαιρετική κατάσταση. Στις ΗΠΑ έμενα στο Αϊντάχο, έπαιζα μπάσκετ και το μπιτς βόλεϊ το άρχισα μετά τα 30».

Media

1 σχόλιο

  • Comment Link Παναγιώτης Φραγκεδάκης Τρίτη, 24 Ιουνίου 2014 06:29 posted by Παναγιώτης Φραγκεδάκης

    Κι εμείς οι Χανιώτες χαιρόμαστε όταν μας τιμούν με την παρουσία τους, αθλητές με υψηλό αγωνιστικό επίπεδο, αλλά και υψηλό επίπεδο παιδείας και ανθρωπιάς!!!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.