Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
04-06-2014 19:10

Τριανταφυλλίδης: «Ενώνουμε δύο κόσμους» (video)

Για την καινοτομία της ένωσης των δύο... κόσμων του μπιτς βόλεϊ, αλλά και το πρόγραμμα της Beachvolleyleage 2014 μίλησε ο Μιχάλης Τριανταγυλλίδης στο περιθώριο της συνέντευξης Τύπου της 2ης διοργάνωσης.

«Μετά την περσινή μεγάλη επιτυχία, πιστεύουμε ότι θα κάνουμε το επόμενο βήμα.  Κάναμε ένα βήμα γιατί αντί για δύο σταθμούς, φέτος έχουμε τρεις. Ξεκινάμε στο Yabanaki για τον πρωταθλητή νότου, συνεχίζουμε στην Αλεξανδρούπολη για τον πρωταθλητή βορρά και τελειώνουμε στα Χανιά.

Η φετινή καινοτομία είναι ότι ενώνουμε τους δύο κόσμους του μπιτς βόλεϊ. Τον κόσμο των ερασιτεχνών και τον κόσμο των επαγγελματιών. Στους άνδρες, οι νικητές των ερασιτεχνών θα παίξουν την επόμενη μέρα με τους αθλητές της Α1, με δυνατότητα ακόμα και να κερδίσουν. Το άθλημα του μπιτς βόλεϊ πρέπει να βγάλει τους δικούς του αθλητές που είναι σταρ, οι οποίοι αυτή τη στιγμή δεν είναι μεγάλα ονόματα. Όμως αγωνιστικά είναι μεγαλύτεροι αθλητές από πολύ μεγάλα ονόματα που παίζουν στη σάλα.

Ένας από τους λόγους της Βόλεϊ Λιγκ είναι αυτός. Να δημιουργήσει ένα «σταριλίκι» σε αθλητές τους μπιτς βόλεϊ που το αξίζουν. Επίσης τα τουρνουά δίνουν τη δυνατότητα να επεκτείνουμε την αγωνιστική περίοδο για στους αθλητές, οι οποίοι αυτό το διάστημα δεν θα έκαναν τίποτα, να γυμναστούν, να βοηθήσουν και να βοηθηθούν από το άθλημα του μπιτς βόλεϊ. Με λύπη μου λέω ότι οι συμμετοχές έχουν κλείσει. Μακάρι να είχαμε διπλάσια γήπεδα. Υπάρχει πολύ μεγάλη ζήτηση που δείχνει και την άνθιση του ερασιτεχνικού μπιτς βόλεϊ. Έχουν κλείσει και οι συμμετοχές των αθλητών της Α1.

Το Σάββατο 7 Ιουνίου γίνεται το πρωτάθλημα ερασιτεχνών ανδρών, γυναικών και μεικτό στο Yabanaki. Την Κυριακή πρωτάθλημα ανδρών μόνο με τις ομάδες της Α1. Το επόμενο Σαββατοκύριακο πάμε Αλεξανδρούπολη όπου το Σάββατο έχουμε το ίδιο μοντέλο και την Κυριακή θα αναδείξουμε τον πρωταθλητή βορρά. Στις 22 Ιουνίου πάμε Χανιά. Εκεί θα έχουμε το φάιναλ 6. Δηλαδή τους δύο φιναλίστ του νότου και του βορρά, συν την τοπική ομάδα των Χανίων και μία promotional. Αυτές θα παίξουν για την ανάδειξη του πρωταθλητή Ελλάδας».