1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
22-07-2013 19:10

Τέλος η Τρατς

Ένα κομμάτι  απομένει για να ολοκληρωθεί το παζλ του εφετινού Ολυμπιακού,
 η ξένη κεντρική και όλα δείχνουν  ότι δεν θα είναι η Όλγα Τρατς, αφού η περίπτωση της είναι περιπλεγμένη λόγω του προσύμφωνου που έχει υπογράψει με πολωνική ομάδα.
Η Τρατς διαβεβαίωνε τον Ολυμπιακό, ότι θα λύσει το προσύμφωνο, το ίδιο υποσχέθηκε και ο μάνατζερ της, αλλά  ο καιρός περνούσε και δεν ερχόταν η λύση. Γι αυτό ο Ολυμπιακός αποφάσισε να κινηθεί σε άλλη ξένη, δεν έχει βρεθεί ακόμη, αλλά θα είναι καλύτερη από την Ουκρανή κεντρική.
Ο Ολυμπιακός ως γνωστό έχει πλέον πασαδόρους  τις Στέλα Χριστοδούλου, Αρετή Τέζα, κεντρικές τις Κατερίνα Γιώτα, Τζίνα Λαμπρούση, ακραίες τις  Σοφία Κοσμά, Ράντι Τένεβα, Μανωλίνα Κωνσταντίνου , διαγώνια την  Καταλίν Κις και λίμπερο την Αρετή Κονόμη.
 

2 σχόλια

  • Comment Link seak Τρίτη, 23 Ιουλίου 2013 11:10 posted by seak

    πολυ καλη ειναι η τρατς αλλα ακομα και στην ελλαδα υπηρχαν καλυτερες τζανακακη,μποροβιντσεκ,γιωτα,γιακουμη τα χρηματα που παιζουν μια χαρα και η ξενη κεντρικη θα ειναι πολυ καλη.

  • Comment Link Giannis Ladianos Τρίτη, 23 Ιουλίου 2013 07:49 posted by Giannis Ladianos

    καλυτερη απο αυτη με τα χρηματα που παιζουν λιγο δυσκολο.η κοπελλα ειναι σουπερ για ολυμπιακο. εχει υψος, ταχυτητα στην μετακινηση, ευλυγισια μυικη συναρμογη τρομερη, σε βοηθαει και στην αμυνα, φλοτινγκ σερβις πολυ καλο ειναι λιρα 100 δεδομενων των ελληνικων οικονομικων συνθηκων. φετος που θα ειχε και ολοκληρη χρονια με την χριστοδουλου και θα μπορουσαν να βρεθουν καλυτερα,(θα ανγκασθει να το κανει αλωστε αφου εφυγαν καβαθα,γιακουμη) θα ηταν καλη και επιθετικα.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.