1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
11-07-2013 19:53

«Με κέρδισε η σοβαρότητα των ανθρώπων του Ηρακλή»

H Ρούξι Ντουμιτρέσκου μίλησε στον Sentra 103.3 για την επιστροφή της στα παρκέ του βόλεϊ για λογαριασμό του Ηρακλή Κηφισιάς τρία χρόνια μετά την απόσυρσή της από την ενεργό δράση.


Η 36χρόνη διαγώνιος που κατέκτησε 7 πρωταθλήματα και 8 Κύπελλα με τα Βριλήσια και τον Παναθηναϊκό τόνισε πως δεν έχει να αποδείξει τίποτα, πως επέλεξε να επιστρέψει ώστε να την δει ο γιός της Φίλιππος ενώ αποκάλυψε πως αποδέχτηκε την πρόταση της ομάδας της Κηφισιάς με την προοπτική να ασχοληθεί μελλοντικά με την προπονητική.

Αναλυτικά μίλησε για:

Την επιστροφή της: «Επέστρεψα στην Αθήνα και θέλω να δώσω μια ευκαιρία στον γιό μου Φίλιππο που είναι 28 μηνών να με δει να παίζω. Σιγά σιγά θέλω να τον βάλω στον αθλητισμό και τα γήπεδα να δει με τι ασχολήθηκα εγώ πριν τον γεννήσω».

Το γιατί επέλεξα τον Ηρακλή Κηφισιάς και τι περιμένει: «Με κέρδισε η σοβαρότητα των ανθρώπων του Ηρακλή. Με κάλεσαν και με αντιμετώπισαν με πολύ όμορφο τρόπο. Επίσης με ενδιαφέρει η προοπτική της προπονητικής αλλά πρώτα θα κάνω ένα πέρασμα από τα γήπεδα. Από μένα περιμένω πάντα πολλά. Είμαι πάντα απαιτητική. Δεν ξέρω τι περιμένουν στον Ηρακλή από μένα, νομίζω μια ήρεμη και δημιουργική χρονιά. Θα βοηθήσω τις νέες παίκτριες που βρίσκονται στην ομάδα καθώς είμαι μια από τις πιο έμπειρες. Αυτό με γυρίζει πίσω όταν ήμουν 16 ετών και ξεκίνησα στην Ρουμανία με την Ντάτσια».

Τον λόγο της επιστροφής: «Για μας τους αθλητές που έχουμε ζήσει στα γήπεδα, ο αθλητισμός είναι τρόπο ζωής. Είναι αυτό που ξέρουμε να κάνουμε καλύτερα από όλα, ο αθλητισμός σου δίνει αυτοπεποίθηση και σιγουριά, έναν άλλο αέρα. Το βόλεϊ είναι σαν το ποδήλατο, δεν το ξεχνάς».

Αν φοβάται εάν «τσαλακωθεί» η εικόνα που είχε χτίσει: «Όχι γιατί θεωρώ πως η καριέρα μου, ειδικά στον Παναθηναϊκό όπου έκανα πρωταθλητισμό, ήταν επιτυχημένη. Τώρα είναι μια άλλη περίπτωση με απώτερο σκοπό να ασχοληθώ με την προπονητική. Δεν έχω να αποδείξω κάτι ούτε στον εαυτό μου, ούτε και στον κόσμο. Αυτά που μπορούσα να κάνω στην καριέρα μου, τα έκανα. Είμαι πολύ τυχερή για τα όσα έζησα. Τώρα είναι ένα άλλο κομμάτι».

1 σχόλιο

  • Comment Link BEACHVOLLEY Πέμπτη, 11 Ιουλίου 2013 17:10 posted by BEACHVOLLEY

    Μπράβο ρε Ρούξι. ΠΑΝΑΘΑ για πάντα. Όσοι κυκλοφορούμε στον χώρο ξέρουμε καλά τι είσαι και τι νιώθεις. Θα τα λέμε στο Ζηρίνειο από Σεπτέμβρη και μακάρι να είσαι το παράδειγμα για όλα τα νέα κορίτσια.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.