1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
06-07-2013 15:52

Οι πρωταθλήτριες Ευρώπης έσπρωχναν το λεωφορείο!

Θα την θυμούνται για χρόνια την αποστολή στη Μάλτα για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα μικρών κρατών οι παίκτριες και τα μέλη της αποστολής της ομάδας των γυναικών της Κύπρου. Θα θυμούνται την αποστολή όχι μόνο για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου αλλά για το σπρώξιμο που έκακαν στο λεωφορείο της αποστολής το οποίο ήταν σακαράκα περιοπής.

Η πρώτη... κρυάδα ήρθε με την άφιξη της κυπριακής αποστολής στο αεροδρόμιο της Μάλτας. Δεν άνοιγε η πίσω πόρτα του λεωφορείου για να τοποθετήσουν οι αθλήτριες τις αποσκευές τους και ο οδηγός άρχισε τις κλωτσιές στην πόρτα μήπως και ανοίξει. Τελικά δεν άνοιγε με τίποτα...

Το λεωφορείο ήταν 17 θέσεων και αντιλαμβάνεστε ότι μέσα έγινε το αδιαχώρητο. Ετσι γνώρισε μια απίστευτη ταλαιπωρία 70 λεπτών η ομάδα στο ξενοδοχείο. Συνέπεια αυτού του γεγονότος ήταν να χαθεί η πρώτη προγραμματισμένη προπόνηση.

Το μεσημέρι του Σαββάτου και μετά τον νικηφόρο αγώνα με την Μάλτα η ομάδα έπρεπε να πάει στο ξενοδοχείο να ξεκουραστεί και να επανέλθει μετά από 4 ώρες για να αγωνιστεί στο καθοριστικό ματς με το Λουξεμβούργο. 

Για κακή τύχη της αποστολής της ομάδας μας το λεωφορείο δεν έπαιρνε μπρος. Προσπάθησε ο οδηγός επανειλημμένα να το ξεκινήσει χωρίς αποτέλεσμα. Έτσι κατέβηκαν όλοι κάτω. Ο οδηγός άρχισε πάλι τις κλωτσιές κι αφού το λεωφορείο δεν έπαιρνε μπροστά τα μέλη της κυπριακής αποστολής άρχισαν να σπρώχνουν το λεωφορείο να ξεκινήσει. Φωτογραφικές και τηλέφωνα πήραν μπρος και ένας περαστικός που έβλεπε την όλη σκηνή είπε «Welcome to Malta». Το λεωφορείο μετά από έντονο σπρώξιμο πήρε μπρος και η ομάδα όταν γύρισε πίσω έβγαλε όλα τα απωθημένα της νέας ταλαιπωρίας πάνω στο Λουξεμβούργο αρχίζοντας την πορεία προς την κατάκτηση του χρυσού.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.