1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
06-07-2013 12:30

Πλάνο σωτηρίας με Λάιο

Του Κώστα Ασημακόπουλου
Λίγα 24ωρα πριν από τις εκλογές στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό και οι οπαδοί μαζί με αντιπροσωπεία παικτών προσπαθούν να βρουν μόνοι τους τις κατάλληλες λύσεις για να σώσουν την ανδρική ομάδα του βόλεϊ.


Σύμφωνα με πλάνο που έχει προωθηθεί τις τελευταίες ημέρες για τη θέση του προπονητή έχει προταθεί ο Γιάννης Λάιος, ενώ στη μεταγραφική λίστα έχουν συμπεριληφθεί παίκτες που είναι διατεθειμένοι να βοηθήσουν την ομάδα να σταθεί στην Βόλεϊ Λιγκ χωρίς να αξιώνουν υψηλά συμβόλαια.

Οι επόμενες ημέρες θα είναι καθοριστικές, αφού πολλά θα εξαρτηθούν από τις προσθέσεις του Λάιου αλλά και των παικτών που θα είναι στις θέσεις-κλειδιά όπως πασαδόροι, λίμπερο και ακραίοι. Μάλιστα, για τη θέση του λίμπερο υπάρχει στα υπόψη το όνομα του Χρήστου Δημητρακόπουλου, ενώ για τη θέση του πασαδόρου πιθανότατα να μείνει ο Γιάννης Λιβαθηνός.

Το πλάνο σωτηρίας έχει πολλά εναλλακτικά σενάρια και ένα από αυτά περιλαμβάνει και την περίπτωση του Νίκου Νεόφυτου εάν δεν προχωρήσει η περίπτωση του Λάιου. Ειδικά μάλιστα αν βρεθεί κάποιος που μπορεί να εγγυηθεί για τα οικονομικά συμβόλαια των αθλητών, τότε η 12άδα θα κλείσει με πολλές ευχάριστες... εκπλήξεις.

Ολα, πάντως, θα εξαρτηθούν από τις εκλογές της 8ης Ιουλίου και όλοι εύχονται να βγει ικανή διοίκηση που θα τρέξει τις εξελίξεις τόσο στο ανδρικό όσο και στο γυναικείο τμήμα.

πηγή: Goal News, sentragoal.gr

3 σχόλια

  • Comment Link amaral 13 Κυριακή, 07 Ιουλίου 2013 11:34 posted by amaral 13

    Όχι φίλε nick , δεν είναι όλα προπονητιλίκι και ανάλυση συστημάτων . Υπάρχουν και αξίες και ορισμένες κόκκινες γραμμές . Εγώ όσους ξέρω που αγαπάνε το βόλεϊ του Παναθηναϊκού μόλις ακούσανε/διαβάσανε την είδηση αλλάξανε δέκα χρώματα . Η επιλογή να έρθει πριν λίγα χρόνια ο Λάιος στον Παναθηναϊκό ήταν τραγική . Εγώ δεν αμφισβητώ ότι κατέχει το άθλημα , αλλά ότι αποτελεί μορφή συμβεβλημένη με τον αιώνιο αντίπαλο . Και για τους πιο παλιούς που βλέπανε βόλεϊ στον Τάφο του Ινδού περί τα 90's , ξέρουνε πολύ καλά ποια ήταν η συμπεριφορά του Λάιου του τότε παίκτη του Ολυμπιακού . Δεν χωράνε στον Παναθηναϊκό τέτοιοι αθλητές/προπονητές/παράγοντες . Οι Παναθηναϊκοί έχουμε πάνω από όλα ιδεολογική βάση .

  • Comment Link nick Σάββατο, 06 Ιουλίου 2013 15:29 posted by nick

    ρε άνθρωπε τι γράφεις τώρα δηλαδή;
    εντάξει ξέρουμε τι υποστηρίζει αλλά είναι ένας ήσυχος άνθρωπος σοβαρός και άριστος γνώστης του αθλήματος και εξαιρετικά συμπαθής και πριν λίγο καιρό που είχε έρθει στην ομάδα, παραλίγο να φτάσουμε στην κορυφή αν οι παίκτες ήταν λίγο πιο σοβαροί και είχαν καλύτερη φυσική κατάσταση,
    αν και πως γίνεται κάθε χρονιά οι γαύροι να πετάνε στο τέλος της σαιζόν και να γυρνάνε τη ροή του παιχνιδιού υπέρ τους ειδικά τις χρονιές που γύρναγαν τα παιχνίδια από 2-0 σε 3-2, τα γόνατα, οι ώμοι, τα χέρια δεν ήταν καταπονημένα από την κούραση όλης της σαιζόν; σημειωτέον κιόλας πως οι περισσότεροι παίκτες καπνίζουν σαν φουγάρα, περίεργα πράγματα...τέλοσπαντων και ο Λάιος και ο Νεόφυτος είναι εξαιρετικές επιλογές και ότι καλύτερο αυτή τη στιγμή...

  • Comment Link amaral 13 Σάββατο, 06 Ιουλίου 2013 11:25 posted by amaral 13

    Μακάρι να μην ισχύει αυτό το ρεπορταζ . Ο Λάιος είναι φυσιογνωμία που έχει συνδεθεί με τον Ολυμπιακό και δεν έχει καμία απολύτως σχέση και θέση με τον Παναθηναϊκό σε καμία περίπτωση .
    Καταστροφική επιλογή και θα ξενερώσει και πολύς κόσμος του Παναθηναϊκού .

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.