1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
04-07-2013 20:05

«Μεγάλη τιμή η πρόταση του Ολυμπιακού»

Ενθουσιασμένη εμφανίστηκε η Κάταλιν Κις στις πρώτες της δηλώσεις μετά την υπογραφή του συμβολαίου της, που την έκανε και τυπικά αθλήτρια του Ολυμπιακόυ. Η πρώην διαγώνια της ΑΕΚ, τόνισε ότι αποτελεί για εκείνη μεγάλη τιμή, το γεγονός ότι θα αγωνιστεί στον νταμπλούχο Ολυμπιακό, ενώ εξέφρασε την επιθυμία της να πάρει ξανά πρωτάθλημα και κύπελλο.

«Είμαι πολύ χαρούμενη που ήρθα στον Ολυμπιακό, σε έναν σύλλογο που δεν είναι πρώτος μόνο στο βόλεϊ γυναικών αλλά σε όλα τα αθλήματα και η οργάνωσή του είναι στα πρότυπα των ευρωπαϊκών ομάδων.

Αποτελεί μεγάλη τιμή το ό,τι μου έκανε πρόταση η ομάδα που κατέκτησε εφέτος το νταμπλ. Ταυτόχρονα είναι σπουδαία πρόκληση ο στόχος να κατακτήσουμε πρωτάθλημα και κύπελλο για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Θα δουλέψουμε σκληρά για να τα καταφέρουμε. Θεωρώ ότι θα μπω σχετικά εύκολα στο πνεύμα της ομάδας καθώς θα έχω προπονητή τον κ. Τέλη Σωτήρχο με τον οποίο συνεργαστήκαμε επιτυχημένα στο παρελθόν».

72 σχόλια

  • Comment Link giati Πέμπτη, 11 Ιουλίου 2013 17:04 posted by giati

    Και εγώ που περίμενα να απαντήσει με άλλο όνομα.Κοίτα να δεις περίεργα πράγματα που συμβαίνουν.
    14:32 γράφει ο res, 14:37 ο dfb.Kαι να ήταν η πρώτη φορά που συμβαίνει.Την Κυριακή τα μηνύματα είχαν 4 λεπτά διαφορά.Αν δεν ήμουν τόσο απονήρευτος θα έλεγα πως είσαι το ίδιο άτομο.Για να δεις πόσο σε συμπαθώ θα σου πω πως είσαι δύο διαφορετικά άτομο.

    ΥΓ:Άτομα ήθελα να πω.

  • Comment Link alkhs Πέμπτη, 11 Ιουλίου 2013 16:48 posted by alkhs

    ρε άσχετοι εδώ μιλάμε για θέματα βόλλεϊ όσο για εσάς ολυμπιακοί που έχετε και μεγάλη περηφάνεια άντε γράψε το όνομα οσφπ στο google τα 10 πρώτα θέματα είναι για παράγκες σαν τους πολιτικούς είστε και εσείς
    ( να περάσει δεν βρίζω )

  • Comment Link res Πέμπτη, 11 Ιουλίου 2013 14:32 posted by res

    χαχα το ρεντη δικο σου;
    σταματαω δεν μιλαω με ασχετους.
    Το γηπεδο στη νφ τλχστον χτισζεται σε δικο μου γηπεδο κλαψα και οχι πετωντας εξω εθνικους,το στιβο και αλλους.Και φυσικα περνωντας και δημοσια κεφαλαια -ολυμπιαδα ειχαμε αλλωστε.Ασε που για 49 χρονια στο παραχωρησαν δεν ειναι δικο σου

  • Comment Link Everick-7 Πέμπτη, 11 Ιουλίου 2013 13:38 posted by Everick-7

    Καλά res μιλάμε τρομερά επιχειρήματα. Ο ύμνος μου λέει πολλα κ ένα από αυτά είναι κ η νίκη επί της Σάντος που
    έπαιζε ο μεγαλύτερος παίκτης του παγκοσμίου ποδοσφαίρου ο Πελε. Ασε τον Θρύλο να κερδίζει σε ΟΛΑ τα γήπεδα κ εσύ να σπας τα δοκαρια. Πάτα λίγο wikipedia να δεις πόσους τίτλους έχω σε ομαδικά ο στερημένος :PP. Καλά αν βάλω κ τους ατομικούς σε όλα τα αθλήματα θα χάσεις το μέτρημα.Για το πού θα παίζεις φέτος στην μπάλα κ με ποιούς θα μας πεις?? Ή για το γήπεδο που σου χαρίζει το κράτος κ για τα χρέη ?? Το γήπεδο μου είναι στου Ρέντη κ είναι δικό μου. Αυτό που σου πήρα πρωτάθλημα δεν είναι δικό σου. ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ.

  • Comment Link iakovos Δευτέρα, 08 Ιουλίου 2013 11:47 posted by iakovos

    H Λο Μπιάνκο είναι κοντή και δεν άξιζει να την αναφέρεις στις καλύτερες.Δεν ξέρω αν έπρεπε να γράψεις την Καβαθά αλλά σίγουρα θα κλείσει πολλά στόματα.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.