1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
09-02-2023 23:14

Για το καθαρό τρίποντο στην Πολίχνη ο Ολυμπιακός, για την υπέρβαση ο Πήγασος

Με την αναμέτρηση μεταξύ του Πηγάσου Πολίχνης και του Ολυμπιακού που θα γίνει την Παρασκευή θα ανοίξει το πρόγραμμα της της 14ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα Volley League. (Γυμναστήριο Αλέξανδρος Νικολαΐδης, Πολίχνη, 14η αγωνιστική, 10/2, 18:30, Live Streaming ESAP T.V. You Tube, Διαιτητές: Τοσουνίδης, Γεωργιάδης Εμμ.).

O Πήγασος Πολίχνης προέρχεται από τη σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί του Άθλου Ορεστιάδας που τον ανέβασε στους 13 βαθμούς στο βαθμολογικό πίνακα. Η ομάδα του Ηρακλή Θεοδώρου έχει αποδείξει πως είναι ικανή για όλα και ειδικά στην έδρα της.

Ο προπονητής του Πήγασου Πολίχνης Ηρακλής Θεοδώρου δήλωσε: «Πήραμε ένα καλό αποτέλεσμα, ένα δύσκολο παιχνίδι από μια ομάδα που έχουμε τους ίδιους στόχους και χαιρόμαστε πάρα πολύ γι’αυτό. Έχουμε μπροστά μας ένα σημαντικό και δύσκολο αγώνα απέναντι στον Ολυμπιακό. Όλοι ξέρουμε τις δυσκολίες του παιχνιδιού αυτού, εμείς θα προετοιμαστούμε κατάλληλα ώστε να φανούμε ανταγωνιστικοί και να καταφέρουμε να κερδίσουμε κάτι από αυτό το παιχνίδι».

Ο λίμπερο του Πήγασου Πολίχνης Αντώνης Μπουράκης είπε: «Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο ματς, ερχόμαστε από ένα καλό αποτέλεσμα και πιστεύω ότι όλοι θα είμαστε συγκεντρωμένοι για να πετύχουμε και να πάρουμε ότι μπορούμε από αυτό το παιχνίδι και μακάρι να πάρουμε και τη νίκη».  

Ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός έχει 35 βαθμούς με τη δεύτερη ομάδα να είναι ο ΠΑΟΚ με 3-0 και ο Παναθηναϊκός με 27 βαθμούς.Στόχος του Ολυμπιακού να πάρει το τρίποντο ώστε να διατηρήσει το σταθερό και σημαντικό προβάδισμα που έχει έναντι των υπολοίπων ομάδων για την πρώτη θέση της κανονικής περιόδου.

Ο Ιταλός τεχνικός του Ολυμπιακού Αλμπέρτο Τζουλιάνι είπε:  «Δεν είχαμε πολύ χρόνο να προετοιμαστούμε για αυτό το ματς, αλλά σίγουρα, θέλουμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, ώστε να κατακτήσουμε τρεις σημαντικούς βαθμούς για το πρωτάθλημα».

Ο ακραίος του Ολυμπιακού Σπύρος Χανδρινός δήλωσε: «Η ομάδα μας είναι προετοιμασμένη για ακόμα έναν αγώνα για το πρωτάθλημα. Αγωνιζόμαστε στη Θεσσαλονίκη. Όπως σε κάθε ματς, έτσι και σε αυτό, θα δώσουμε το 100% μας, για να πάρουμε τη νίκη. Θέλουμε πάντα να κερδίζουμε».

14η αγωνιστική (11/02/2023) 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2023

Γυμναστήριο Αλέξανδρος Νικολαΐδης, Πολίχνη, 18:30 (Live Streaming ESAP T.V., You Tube): Πήγασος Πολίχνης - Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.
Διαιτητές: Τοσουνίδης, Γεωργιάδης Εμμ., Παρατηρητής: Δεληκωστίδης, Επόπτες: Βασδέκης, Μαλακίδης, Γραμματεία: Παναγιωτίδου.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2023

Γυμναστήριο Αγίου Θωμά, Μαρούσι, 18:00 (Live Streaming PAO T.V.): Παναθηναϊκός Α.Ο. - Α.Σ. Άθλος Ορεστιάδας
Διαιτητές: Βελώνης, Μουλά Λ., Παρατηρητής: Αντωνούλης, Επόπτες: Ζαρμπίνης, Παπαθανασίου, Γραμματεία: Εμμανοηλίδη.

Γυμναστήριο Ζηρίνειο, Κηφισιάς, 21:30 (ΕΡΤ-3): Α.Ο.Π. Κηφισιάς - Α.Ο. Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ
Διαιτητές: Πρέντζας, Ονόπας, Παρατηρητής: Μιχελινάκης, Επόπτες: Βαρατάσης, Καπότης

ΚΥΡΙΑΚΗ 12 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2023

Γυμναστήριο Β.Α.Κ. Ηρακλείου Κρήτης, 17:00 (Live Streaming ESAP T.V., You Tube): Ο.Φ.Η. - Α.Ο.Ν.Σ Μίλων
Διαιτητές: Βασιλειάδης, Αγγελίδης, Παρατηρητής: Βλαχάκης, Επόπτες: Μανωλάκης, Συκάς, Γραμματεία: Παπαδάκη.

Γυμναστήριο Καλυβίων, 18:00, (Live Streaming ESAP T.V., You Tube): Φ.Ε.Σ. Αριστοτέλης - Π.Α.Ο.Κ.
Διαιτητές: Αβραμίδης, Μαυρίδης, Παρατηρητής: Καραμπαλάσης, Επόπτες: Βένος, Σαρακινίδης, Γραμματεία: Συρομάχου.

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.