1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
03-01-2023 17:36

Σούπερ καπ, Μιλενκόσκι-Τακουρίδης: Πήραμε το μάθημα μας και θα παίξουμε στο μάξιμουμ για το τρόπαιο

Παρών στη συνέντευξη Τύπου του Σούπερ καπ, ο προπονητής του ΠΑΟΚ Γιόσκο Μιλενκόσκι ο οποίος μάλιστα κατέκτησε το τρόπαιο στην περυσινή διοργάνωση, ως προπονητής του Α.Ο.Φοίνικα ΟΝΕΧ είπε:

«Η Κρήτη είναι ένα πανέμορφο μέρος και χαίρομαι που βρίσκομαι εδώ για να έναν μεγάλο τελικό. Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς, διότι έχουμε τρεις ήττες με τον Παναθηναϊκό στο πρωτάθλημα και στο Λιγκ Καπ. Ελπίζω να πήραμε το μάθημά μας και να παίξουμε πολύ καλύτερα, για να κάνουμε καλύτερα πράγματα, γιατί όπως είπαμε είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Πρέπει να παίξουμε στο μάξιμουμ.

Σε ένα από τα παιχνίδια ήμασταν πολύ κοντά ώστε να πάρουμε τη νίκη. Ομως, χάσαμε την συγκέντρωσή μας και αύριο είναι η ώρα να κάνουμε κάτι καλύτερο. Σεβόμαστε τον Παναθηναϊκό, αλλά θέλουμε να παίξουμε το καλύτερο βόλεϊ που μπορούμε και να κατακτήσουμε τον τίτλο. Έχω καλές εντυπώσεις από την διοργάνωση διότι πέρσι κατέκτησα τον τίτλο με τον Φοίνικα Σύρου. Θα πρέπει να κάνουμε κάτι καλύτερο για να κατακτήσουμε το τρόπαιο. Και οι δύο ομάδες το θέλουμε, ελπίζω να γίνει ένα ωραίο παιχνίδι». 

«Δεν ξέρω εάν θα κάνουμε μεταγραφή» 

Σχετικά με την παρουσία του Βραζιλιάνου Κόστα και για την τακτική της ομάδας του είπε: «Θα πρέπει κάποια στιγμή που χάνουμε τον έλεγχο μέσα στον αγώνα να είμαστε καλύτεροι σε τακτικά σημεία, στην κόντρα-μπάλα και στο σέρβις. Ο Κόστα θα αγωνιστεί αν και δεν ήταν στην καλύτερη δυνατή κατάσταση τις τελευταίες ημέρες, διότι δεν έκανε προπονήσεις στο 100% τις τελευταίες δύο-τρεις εβδομάδες. Δε μπορώ να πω εάν θα ενισχυθούμε μέσα στη χειμερινή μεταγραφική σεζόν».

Γιάννης Τακουρίδης: «Γνωριζόμαστε καλά με τον Παναθηναϊκό»

O κεντρικός του ΠΑΟΚ Γιάννης Τακουρίδης δήλωσε: «Χρόνια πολλά με υγεία σε όλο τον κόσμο. Είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε στη φιλόξενη Κρήτη. Eυχαριστούμε όλους τους συνδιοργανωτές. Με τον Παναθηναϊκό γνωριζόμαστε. Είμαστε δύο δυνατές ομάδες. Ο ΠΑΟΚ είναι εδώ γιατί κυνηγάει πάντα τίτλους και τρόπαια. Περιμένουμε τα παιδιά να έρθουν στο γήπεδο και να τους προσφέρουμε ωραίο θέαμα».

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.