1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
16-12-2022 16:19

Volley League (10η αγωνιστική): Δυνατή κόντρα στα Μεσόγεια, σκληρό ντέρμπι ουραγών στο Ζηρίνειο, Κυριακάτικες μάχες σε Πυλαία,Μίκρα

Σε δύο δόσεις θα διεξαχθεί το διήμερο 17-18 Δεκεμβρίου η 10η αγωνιστική της Volley League Γυναικών, η οποία θα είναι και η τελευταία για το 2022.Μία στροφή πριν την ολοκλήρωση του Α' γύρου θα υπάρξει διακοπή του πρωταθλήματος και με το νέο έτος οι 12 ομάδες θα επιστρέψουν στην αγωνιστική δράση (07/01/2023).

Το πρώτο σερβίς θα γίνει στο κλειστό του Ρέντη, με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται τη Λαμία. Οι «ερυθρόλευκες» προέρχονται από μία σπουδαία εκτός έδρας νίκη για τους «32» του CEV Cup επί της Κάμνικ από τη Σλοβενία και θέλουν να συνεχίσουν τις καλές εμφανίσεις απέναντι στη Λαμία, πριν φιλοξενήσουν τις Σλοβένες στο «Μελίνα Μερκούρη» (20/12).

Μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται να έχει η αναμέτρηση στα Μεσόγεια μεταξύ του Μαρκόπουλου και του Παναθηναϊκού. Ο Α.Ο.Μ. αν και ηττήθηκε τη προηγούμενη εβδομάδα από την Α.Ε.Κ. με 3-2 σετ πραγματοποίησε καλή εμφάνιση, την οποία θέλει και να επαναλάβει απέναντι στον Παναθηναϊκο, ο οποίος μεσοβδόμαδα πήρε σπουδαίο αποτέλεσμα κόντρα στη Γαλλική Ναντ για τους «32» του Challenge Cup.

Ντέρμπι με βαθμολογικό ενδιαφέρον θα γίνει στο κλειστό των Ιλισίων. Ο Ηλυσιακός με 10 βαθμούς βρίσκεται στην 8η θέση της βαθμολογίας και θα υποδεχθεί τη Θέτιδα η οποία κατέχει την 7η θέση, έχοντας δύο βαθμούς περισσότερους (12).

Τη πρώτη τους νίκη στη φετινή Volley League γυναικών θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν  Ζ.Α.Ο.Ν. και Αιγάλεω. Οι δύο ουραγοί του πρωταθλήματος που μονμάχησαν σληρά στην κανονική περίοδο και στα πλέι οφ ανόδου της Πρι λιγκ, αναμετρώνται στο κλειστό του Ζηρινείου, με το νικητή να ξεκολλάει από τη τελευταία θέση  του πρωταθλήματος, και να παίρνει αγωνιστικό και ψυχολογικό προβάδισμα μεχρι τη ρεβανς του δεύτερου γύρου.

Η αγωνιστική δράση θα συνεχιστεί τη Κυριακή το μεσημέρι στη Θεσσαλονίκη, καθώς ο πρωτοπόρος Π.Α.Ο.Κ. θα φιλοξενήσει στο Παλατάκι τον ανεβασμένο Α.Ο. Θήρας, ενώ ο Άρης μετά τη σπουδαία επιτυχία του με τις δύο νίκες στην Αυστρία και τη πρόκριση στους «16» του Challenge Cup θα αγωνιστεί κόντρα στην Α.Ε.Κ. στο κλειστό της Μίκρας.

Volley League Γυναικών - 10η αγωνιστική

Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2022

Γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη», 16.30: Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. - Α.Ο. Λαμίας 2013

Διαιτητές: Μουλά Ειρ., Κατερλή, Παρατηρητής: Τσιντομηνάς, Επόπτες: Μέκιος, Ιωάννου, Γραμματεία: Καλιγέρη.

Γυμναστήριο Μαρκοπούλου, 18.00: Α.Ο. Μαρκοπούλου Revoil - Παναθηναϊκός Α.Ο.
Διαιτητές: Βελώνης, Λιάκου, Παρατηρητής: Μαυρικίδης, Επόπτες: Παυλάκης, Τομαράς, Γραμματεία: Ταλάρου.

Γυμναστήριο «Αντώνης Φώτσης», 19.00: Ηλυσιακός Α.Ο. - Α.Σ.Π. Θέτις
Διαιτητές: Ράντσιου, Καραγιαννόπουλος, Παρατηρητής: Τσάκωνας, Επόπτες: Βλάχος, Τσίτσικας, Γραμματεία: Τρίκκα.

Γυμναστήριο Ζηρινείου, 20.30: Ζ.Α.Ο.Ν. - Α.Ο. Αιγάλεω
Διαιτητές: Μαρκάτης, Οικονόμου Β., Παρατηρητής: Τσιμπινός, Επόπτες: Μπάμπαλης, Σταθοπούλου, Γραμματεία: Μισιάκα.

Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2022

Γυμναστήριο «PAOK Sports Arena», 16.00: Π.Α.Ο.Κ. - Α.Ο. Θήρας

Διαιτητές: Ισκάς, Δημητρίου, Παρατηρητής: Μιχελινάκης, Επόπτες: Σταυρίδου, Ψύχου, Γραμματεία: Παναγιωτίδου.

Γυμναστήριο Μίκρας, 16.00: Α.Σ. Άρης - Α.Ε.Κ.
Διαιτητές: Σταυριανίδης, Μαυρίδης, Παρατηρητής αγώνα: Κάλλης, Παρατηρητής διαιτησίας: Δεληκωστίδης, Επόπτες: Σταυρίδης, Παπαδοπούλου, Γραμματεία: Πασπάλα.

Η βαθμολογία ΕΔΩ

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.