1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
15-12-2022 15:40

Πήγασος Πολίχνης: Ομαδική αποθέωση Μπαρέτο Πένα για την ανάδειξη του σε MVP της 7ης αγωνιστικής

Δεν έτυχε. Πέτυχε... Η στιγμή που ο προπονητής του Πηγάσου Πολίχνης, Ηρακλής Θεοδώρου ανακοινώνει στον Βενεζουελάνο Τζονλέν Κρουζ Μπαρέτο Πένα πως είναι ο MVP Βίκος Cola της 7ης αγωνιστικής στη Volley League, καθώς με 17 πόντους οδήγησε τον σύλλογο της Θεσσαλονίκης σε ιστορική νίκη με 3-2 κόντρα στον Παναθηναϊκό

Ο Τζονλέν Κρουζ Μπαρέτο Πένα δήλωσε για την διάκριση του: «Ευχαριστώ τον Θεό, γιατί χωρίς την βοήθεια του δεν θα βρισκόμασταν εδώ και δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε αυτή τη νίκη. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω όλους τους φιλάθλους, την ομάδα αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά, τους συμπαίκτες, τον προπονητή και όλη τη διοίκηση που μας έχουν βοηθήσει να φτάσουμε μέχρι εδώ.

Ήταν μια από τις μεγαλύτερες νίκες στην ιστορία του συλλόγου καθώς η ομάδα αντιμετώπισε τον περσινό πρωταθλητή. Ήταν πολύ σημαντικό και νιώθω πάρα πολύ καλά γι αυτό. Δουλεύουμε σκληρά ώστε να έρθουν κι άλλες νίκες σαν κι αυτή. Ευχαριστούμε τον κόσμο της Πολίχνης και της Θεσσαλονίκης και περιμένουμε στο γήπεδο και είμαστε εδώ για να δουλέψουμε»..

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.