1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
13-12-2022 01:21

CEC Cup γυναικών: Πρώτη μάχη του Ολυμπιακού στη Σλοβενία

Στην πόλη Κάμνικ της Βόρειας Σλοβενίας βρίσκεται η ομάδα του Ολυμπιακού που αντιμετωπίζει αύριο Τρίτη (13/12, 21:00) την τοπική Καλτσίτ στον πρώτο αγώνα για τους «32» του CEV Cup.

Οι ερυθρόλευκες ταξίδεψαν στη Σλοβενία χωρίς προβλήματα θέλοντας να βάλουν τις βάσεις της πρόκρισης από το πρώτο ματς με τον Λορέντζο Μιτσέλι να δηλώνει: «Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που ξεκινούμε στην ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Έχουμε μπροστά μας δύο ματς, αύριο το πρώτο, ώστε να αποφασίσουμε εμείς για τη μοίρα μας στην Ευρώπη! Χρειαζόμαστε πλήρη συγκέντρωση και υψηλό επίπεδο και στα δύο παιχνίδια. Ήρθαμε εδώ, για να κερδίσουμε και να μπούμε στη σωστή κατεύθυνση από το πρώτο ματς, θέλουμε να κάνουμε το πρώτο βήμα και ξέρουμε ότι θα γίνει μεγάλη αναμέτρηση».


Από την πλευρά της η Τζέιλι Γουίντερς σημείωσε: «Ανυπομονούμε για τον πρώτο μας αγώνα στο CEV Cup της φετινής σεζόν. Η ομάδα έχει πολύ μεγάλο κίνητρο για να φέρει μια νίκη. Πιστεύω σε εμάς, πάμε για το καλύτερο αποτέλεσμα».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.