1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
27-06-2013 12:01

Έσπασαν καρδιές και οι Αρβανίτη / Καραγκούνη στην τετράδα

Η μάχη ήταν μεγάλη για την Βίκυ Αρβανίτη και την Πέννυ Καραγούνη, αλλά το τέλος ήταν ευτυχές. Η Εθνική Ελλάδας νίκησε τις Κύπριες Αγγελοπούλου / Κωνσταντίνου με 2-0 (21-16, 33-31), για τα προημιτελικά των Μεσογειακών Αγώνων της Τουρκίας και περασε στα ημιτελικά της διοργάνωσης.


Η Ελληνική ομάδα προηγήθηκε με 1-0 και στο δεύτερο σετ ακολούθησε... θρίλερ διάρκειας 39 λεπτών. Από την αρχή μέχρι το τέλος κανένας δεν μπορούσε να ξεφύγει, ώσπου φτάσαμε στο 32-31. Τότε, στο πέρασμα της Αγγελοπούλου βγήκε η άμυνα και η Αρβανίτη τελείωσε την κόντρα δίνοντας παράλληλα τέλος και στο θρίλερ.

«Ήταν ένα εξαιρετικό παιχνίδι κι από τις δύο ομάδες. Το Ελληνικό βόλεϊ θα εκπροσωπηθεί στους ημιτελικούς των Μεσογειακών Αγώνων και θα τα δώσουμε όλα για ένα μετάλλιο. Ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς μεταξύ δύο ομάδων που γνωρίζονται καλά. Το βόλεϊ είναι δίκαιο άθλημα και αυτός που είναι καλύτερος κερδίζει. Σήμερα τα καταφέραμε εμείς», δήλωσε περιχαρής ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Κώστας Ταμπουρατζής και συμπλήρωσε: «Τώρα το μυαλό μας είναι στον δύσκολο ημιτελικό, αλλά στόχος μας είναι να δούμε αύριο στις απονομές και την Ελληνική σημαία στον ιστό. Συγχαρητήρια σε Αγγελοπούλου, Κωνσταντίνου που εκπροσωπούν το Κυπριακό βόλεϊ άκρως τιμητικά κι η προσπάθεια που έχουν αρχίσει εδώ και χρόνια αποδίδει».


Η μεγάλη πρόκληση πλέον για την ελληνική ομάδα  είναι Ιταλική. Η Ντανιέλα Τζιόρια κι η Λάουρα Τζιομπίνι είναι το δίδυμο το οποίο θα αντιμετωπίσει η Εθνική ομάδα στον ημιτελικό που θα ξεκινήσει στις 15.30.

3 σχόλια

  • Comment Link kwstas3 Πέμπτη, 27 Ιουνίου 2013 11:50 posted by kwstas3

    alex1 δεν μας πείθεις ότι είσαι διαφορετικό πρόσωπο.

  • Comment Link alex1 Πέμπτη, 27 Ιουνίου 2013 11:43 posted by alex1

    Μπορώ να γραφτώ κι εγώ σαν μίνι χορηγός και συν-αντι-υποστηρικτής Χουντουμάδη;

  • Comment Link greendna Πέμπτη, 27 Ιουνίου 2013 10:23 posted by greendna

    Μπράβο για την πρόκριση.

    Μοναδικός χορηγός εθνικής ομάδας μπιτς βόλλευ και μοναδικός αντι-υποστηρικτής Χουντουμάδη.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.