1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
15-11-2022 22:15

Oλυμπιακός: Δύο σετ θέλει για την πρόκριση στους «16» του Challenge Cup με την Κομάρνο

Με στόχο την πρόκριση στη φάση των «16» του Challenge Cup αγωνίζεται την Τετάρτη (16/11) η ανδρική ομάδα του Ολυμπιακού.

Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται στις 19:00 (Cosmote Sport 7 HD) την Κομάρνο στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη», στη ρεβάνς των «32» της διοργάνωσης και μετά την «καθαρή» νίκη (1-3) στο πρώτο ματς στη Σλοβακία, χρειάζεται δύο σετ, για την είσοδο στον επόμενο γύρο.

Κόντρα στη σλοβακική ομάδα, οι πάικτες του Τζουλιάνι θέλουν να παρουσιάσουν καλό πρόσωπο, να «καθαρίσουν» και τον επαναληπτικό και να «σφραγίσουν» στο Ρέντη, με τον κόσμο τους, το εισιτήριο για τους «16» του θεσμού ενω στην επόμενη φάση τους περιμένει ο νικητής του ζευγαριού Μπουργκάς (Βουλγαρία) – Λωζάνη (Ελβετία)

.Δηλώσεις Τζουλιάνι-Δαλακούρα

 Ο προπονητής Αλμπέρτο Τζουλιάνι δηλωσε: «Το ματς πρέπει να αντιμετωπιστεί με τη μεγαλύτερη προσοχή, γιατί η Κομάρνο είναι μια ομάδα υψηλού επιπέδου, που έδειξε καλό πρόσωπο στο πρώτο παιχνίδι και ότι παίζει καλό βόλεϊ, όμως είναι προφανές ότι θα κάνουμε τα πάντα για να προχωρήσουμε».

 Ο διθνής ακραίος Ανέστης Δαλακούρας τόνισε: «Έχουμε μπροστά μας τον επαναληπτικό με την Κομάρνο. Κάναμε το πρώτο βήμα στη Σλοβακία και τώρα, θα πρέπει να πάρουμε στην έδρα μας την πρόκριση. Δείξανε ότι είναι μαχητική ομάδα και θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, ώστε να κάνουμε άλλη μια νίκη και να συνεχίσουμε με καλή ψυχολογία στη δύσκολη συνέχεια, σε Ελλάδα και Ευρώπη».

*Ισχύει το δικαίωμα της ελεύθερης εισόδου στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη», για τα ενεργά Μέλη του Συλλόγου, με την επίδειξη της Κάρτας Μέλους της αγωνιστικής περιόδου 2022-23.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.