1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
10-10-2022 14:31

Α.Ο.Φοίνικας ΟΝΕΧ: Βραβεύσεις και αποκαλυπτήρια των νέων «Πειρατών» της Σύρου

Μια μεγάλη γιορτή του βόλεϊ πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου στο κλειστό γυμναστήριο «Δημήτρης Βικέλας» της Ερμούπολης, στην οποία παρουσιάστηκε η φετινή ομάδα του Φοίνικα Σύρου ONEX, αλλά και βραβεύτηκαν οι Γυναίκες και οι Κορασίδες του Ερασιτέχνη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Κυκλάδων και την πρόκριση στον τελικό της κατηγορίας, αντίστοιχα.

Στη γιορτή συμμετείχε σύσσωμο το ΤΑΑ και ο Ερασιτέχνης Φοίνικας, με όλο το Διοικητικό Συμβούλιο και παραπάνω από 100 παιδιά όλων των τμημάτων μαζί με τους γονείς τους.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν και οι μεγάλοι χορηγοί του συλλόγου, οι οποίοι βραβεύτηκαν για την έμπρακτη και διαχρονική στήριξή τους στην ομάδα του Φοίνικα. Ο Πάνος Ξενοκώστας, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ONEX και ο Διονύσιος Θεοδωράτος, Επιτελικός Διευθυντής Εμπορικής Εκμετάλλευσης της Attica Group, βραβεύτηκαν από τον σύλλογο για όσα έχουν προσφέρει.

Δύο πρώην βολεϊμπολίστριες που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στα πρωταθλήματα της χώρας τους αλλά και στο Ευρωπαϊκό βόλεϊ εν γένει με πλούσιο παλμαρέ σε διασυλλογικό και εθνικό επίπεδο, βραβεύτηκαν επίσης από τον Φοίνικα Σύρου. Είναι η ιταλίδα κεντρική, Μαρτίνα Γκουίτζι και η γερμανίδα ακραία, Μάρεν Μπρίνκερ, οι οποίες βρίσκονται στη Σύρο μαζί με τους συζύγους τους, Δημήτρη Τζούριτς και Κρίστιαν Φρομ αντίστοιχα.

Τιμητικό βραβείο έλαβε και ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος, για την πολύτιμη υποστήριξή του στον Φοίνικα.Τα καλύτερα σε όλα τα τμήματα του Φοίνικα, επαγγελματικό και ερασιτεχνικά, ευχήθηκαν ο Πρόεδρος του ΤΑΑ, Χρήστος Καφτηράνης, ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Αντώνης Ρούσσος, ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων, Γιώργος Λεονταρίτης, ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κυκλάδων, Γιάννης Ρούσσος.

Ο παλμός της βραδιάς δόθηκε από τον γνωστό στους Συριανούς, Γιώργο Ρούσσο, ενώ τα παιδάκια των Ακαδημιών αλλά και των μεγαλύτερων τμημάτων, είχαν την ευκαιρία να βρεθούν στον ίδιο χώρο, να μιλήσουν και να φωτογραφηθούν με σπουδαία ονόματα του βόλεϊ, κάτι που όπως φάνηκε, απόλαυσαν στο έπακρο.

Η βραδιά έκλεισε με την καθιερωμένη «οικογενειακή» φωτογραφία και ευχές για μία υγιή και πετυχημένη χρονιά για όλα τα τμήματα του συλλόγου.

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.