1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
25-06-2013 14:55

«Οι καλύτερες προϋποθέσεις με Παλιόπορτα και Ανδρεόπουλο»

Μία ημέρα μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής του Θάνου Παπαδημητρίου στον Φοίνικα Σύρου, ο έμπειρος λίμπερο μίλησε στην ιστοσελίδα της ομάδας.


«Είχαμε μία διαφωνία με την ομάδα που αγωνιζόμουν τα προηγούμενα χρόνια σχετικά με την ανανέωση της συνεργασίας μας. Βέβαια, αυτό σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει ότι δεν θα έμπαινα στην διαδικασία να σκεφτώ την πρόταση που μου έκανε ο Φοίνικας.

Τα τελευταία 4 χρόνια που έχει αναλάβει τον σύλλογο ο κ. Παλιόπορτας, η ομάδα έχει κάνει αξιόλογη πορεία, έχει συγκεκριμένους στόχους, προχωράει βήμα-βήμα και επιπλέον συνεργάζεται μ’ έναν πολύ καλό προπονητή. Κοινώς, ο Φοίνικας παρέχει τις καλύτερες προϋποθέσεις ώστε να τον επιλέξει ένας αθλητής, αρκεί η διοίκηση και ο προπονητής του να σου δείξουν το ενδιαφέρον τους και να σου δώσουν την επιλογή για την ευκαιρία που ψάχνεις.

Σε επαγγελματικό επίπεδο δεν ήταν καθόλου δύσκολη η απόφαση για τους λόγους που ανέφερα και πριν. Σε προσωπικό επίπεδο υπήρχαν κάποιες δυσκολίες, αλλά η επιθυμία και των δύο πλευρών για συνεργασία βοήθησε να ξεπεραστούν. Εύχομαι αυτή η επαγγελματική σχέση με τους ανθρώπους της Σύρου να εξελιχθεί και σε μία πολύ καλή προσωπική σχέση».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.