Εκτυπώστε τη σελίδα
31-07-2022 23:22

Agios Nikolaos Finals: MVP Αγριοδήμου, Παπαδημητρίου- όλες οι απονομές και βραβεύσεις

Με τις απονομές και τις ειδικές βραβεύσεις έπεσε η αυλαία στο απόλυτα πετυχημένο και συναρπαστικό Agios Nikolaos Finals. Μvp αναδείχτηκαν στις γυναίκες, η Ηλέκτρα Αγριοδήμου και στους άνδρες, ο Θοδωρής Παπαδημητρίου.
Αναλυτικά όλες οι απονομές:

Την απονομή στην MVP Ηλέκτρα Αγριοδήμου έκανε ο Αντιδήμαρχος Αγίου Νικολάου Χάρης Αλεξάκης.




Την απονομή στον MVP Θοδωρή Παπαδημητρίου έκανε ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ Γιώργος Καραμπέτσος.


ΑΠΟΝΟΜΕΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Τα μετάλλια στις πρωταθλήτριες Ελλάδας Ηλέκτρα Αγριοδήμου, Δήμητρα Καραγκούνη έδωσαν ο Αντιδήμαρχος Αγίου Νικολάου Χάρης Αλεξάκης, ο Γενικός Γραμματέας της ΕΟΠΕ Νεκτάριος Χαλβατζής και τα κύπελλα απένειμαν ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου Αντώνης Ζερβός κι ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ Γιώργος Καραμπέτσος.


Τα μετάλλια στις Μυρτώ Καλαμαρίδου, Δήμητρα Μαναβή που κατέκτησαν τη 2η θέση έδωσαν το μέλος του ΔΣ της ΕΟΠΕ και μέλος της Επιτροπής Μπιτς Βόλεϊ Ελένη Καζάκου και ο Βουλευτής Λασιθίου Μανώλης Θραψανιώτης



Τα μετάλλια στις Διονυσία Μάτιου, Έλενα Χαντζή που κατέκτησαν την 3η θέση έδωσαν ο Πρόεδρος της Ένωσης Κρήτης Ανδρέας Γιαννόπουλος και ο Άγγελος Πάγκαλος, εκπρόσωπος της χορηγού Blue.gr.



ΑΠΟΝΟΜΗ ΑΝΔΡΩΝ

Τα μετάλλια στους πρωταθλήτες Ελλάδας Θοδωρή Παπαδημητρίου, Παναγιώτη Ιωαννίδη έδωσαν ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού Κρήτης Γιώργος Πιτσούλης και η Γεωργία Αργυράκη, εκπρόσωπος της εταιρίας Pyramis επίσημου διανομέα της Jeep στην Κρήτη και τα κύπελλα απένειμαν ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου Αντώνης Ζερβός κι ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ Γιώργος Καραμπέτσος.



Τα μετάλλια στους Αντιόλ Κόλα, Σταύρο Ντάλλα που κατέκτησαν τη 2η θέση έδωσαν το μέλος του Δ.Σ. της Ε.Ο.ΠΕ. Δήμητρα Χαριτίδου και ο πρόεδρος της ΔΑΕΑΝ Μιχάλης Φαρσάλης.



Τα μετάλλια στους Άγγελο Μανδηλάρη, Ιάσωνα Κανέλλο που κατέκτησαν τη 3η θέση έδωσαν ο εκπρόσωπος του χορηγού Santa Marina Hotel Δημήτρης Παπιδάκης και η εκπρόσωπος της MIRUM  Έλενα Βάσκο.



Επίσης δόθηκαν αναμνηστικά δώρα σε όλες τις νικήτριες ομάδες από τον Δήμο Αγίου Νικολάου.

ΑΠΟΝΟΜΕΣ ΠΛΑΚΕΤΩΝ

Η Ε.Ο.ΠΕ. απέμεινε τιμητική πλακέτα στον Δήμαρχο Αγίου Νικολάου Αντώνη Ζερβό για την άριστη συνδιοργάνωση του Agios Nikolaos Championships. Την απονομή έκανε ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ Γιώργος Καραμπέτσος.



Η Ε.Ο.ΠΕ. απέμεινε τιμητική πλακέτα στην Περιφέρεια Κρήτης, συνδιοργανωτή του τουρνουά  Την απονομή έκανε ο Γενικός Γραμματέας της ΕΟΠΕ Νεκτάριος Χαλβατζής. Την πλακέτα παρέλαβε ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού Κρήτης Γιώργος Πιτσούλης



Η Ε.Ο.ΠΕ. απέμεινε τιμητική πλακέτα στον Πολιτιστικό Αθλητικό Οργανισμό Δήμου Αγίου Νικολάου (ΠΑΟΔΑΝ) και στην Δημοτική Ανώνυμη Εταιρεία Αγίου Νικολάου (ΔΑΕΑΝ), συνδιοργανωτές του τουρνουά.

Τις απονομές έκανε τα μέλη του Δ.Σ. της ΕΟΠΕ Ελένη Καζάκου, Δήμητρα Χαριτίδου και τις  πλακέτες παρέλαβαν αντίστοιχα οι Πρόεδροι Χάρης Αλεξάκης και Μιχάλης Φαρσάρης.



Ο Δήμος Αγίου Νικολάου απένειμε τιμητική πλακέτα στην ΕΟΠΕ. Την απονομή έκανε ο Δήμαρχος Αντώνης Ζερβός και την πλακέτα παρέλαβε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Γιώργος Καραμπέτσος.



Επίσης έγινε συμβολική βράβευση (πήραν από μια μπάλα με τις υπογραφές όλων των αθλητών) δύο μικρών εθελοντών και πιο συγκεκριμένα της Νικολέτας Καμινογιαννάκη και του Γιάννη Κουφάκη οι οποίοι ήταν και οι μικρότεροι σε ηλικία. Τις μπάλες έδωσαν ο Άγγελος Μανδηλάρης και η Διονυσία Μάτιου αντίστοιχα...