1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
19-07-2022 19:06

Λευτέρης Αυγενάκης: «Με το Υπουργείο Οικονομικών θα εξαντλήσουμε κάθε περιθώριο για την επίλυση του προβλήματος της ΕΟΠΕ»

Θέση για τη δύσκολη κατάσταση που αντιμετωπίζει η ΕΟΠΕ τις τελευταίες ημέρες πήρε ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, ο οποίος τόνισε πως σε συνεργασία με το Υπουργείο Οικονομικών θα εξαντλήσουν κάθε περιθώριο για την επίλυση του προβλήματος.
Αναλυτικά:

"Οι άφρονες πρακτικές του παρελθόντος, οι οποίες οδήγησαν και στη 10ετή απαξίωση των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων στην Παιανία, των οποίων τώρα δρομολογούμε την επαναλειτουργία, πλήττουν σοβαρά και την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, χωρίς να έχει την παραμικρή ευθύνη.

Η Ομοσπονδία του βόλεϊ, υπό τη χρηστή προεδρία του Γιώργου Καραμπέτσου, έχει κάνει τιτάνιες προσπάθειες τα τελευταία χρόνια για να εξορθολογήσει οικονομικά τα βάρη που κληρονόμησε. Συνεργαζόμαστε άριστα και υποστηρίζουμε διαρκώς τον αγώνα της, όπως άλλωστε και η ίδια δηλώνει. Και μαζί με το Υπουργείο Οικονομικών, θα εξαντλήσουμε και τώρα κάθε περιθώριο για την επίλυση του επείγοντος προβλήματος.

Οι αθλητές, τα σωματεία και οι αθλούμενοι ούτε ευθύνονται για τις κακές πρακτικές του παρελθόντος, ούτε είναι δυνατόν να υποστούν τις συνέπειες αναστολής της ανάπτυξης του αθλήματος του βόλεϊ".

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.