Εκτυπώστε τη σελίδα
12-07-2022 18:27

Λίμπερο για δεύτερη χρονιά στον Φοίνικα Σύρου ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης

«Πειρατής» για δεύτερη χρονιά θα παραμείνει Δημήτρης Κωνσταντινίδης. Ο 28 χρονος (1μ88) Εβρίτης λίμπερο που έχει περάσει από ΠΑΟΚ και Ηρακλή, συμφώνησε με την διοίκηση του Συριανού συλλόγου την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Η ανακοίνωση του συλλόγου:

«Ο Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Δημήτρη Κωνσταντινίδη. Ο Εβρίτης λίμπερο θα μείνει για 2η χρονιά στη Σύρο, με την οποία έχει κατακτήσει το Super Cup το 2021. 

Η δήλωση του Δημήτρη Κωνσταντινίδη για την παραμονή του Είμαι πολύ χαρούμενος που θα βρίσκομαι για δεύτερη χρονιά στο νησί και θα είμαι μέλος του Φοίνικα. Ευχαριστώ τη Διοίκηση και τον προπονητή που είχαν τη θέληση να συνεργαστούμε ξανά. Η ομάδα εξελίσσεται διαρκώς, φέτος βλέπουμε ότι δημιουργείται ένα πολύ δυνατό ρόστερ, ικανό να διεκδικήσει όλους τους στόχους του.

Αυτό αποτελεί ένα μεγάλο κίνητρο για κάθε αθλητή που θέλει να βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο και για μένα προσωπικά. Ανυπομονώ να αρχίσει η σεζόν, να μπούμε και πάλι στο γήπεδο.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο του νησιού ο οποίος στηρίζει έμπρακτα την ομάδα, πιστεύω ότι θα το κάνει και φέτος, όπως όλα αυτά τα χρόνια. Η παρουσία του στο γήπεδο είναι πολύ σημαντική για εμάς. Θέλω και ελπίζω να έχουμε πολλές επιτυχίες μέσα στο γήπεδο φέτος."

Το βιογραφικό του Δημήτρη Κωνσταντινίδη

2021-22 Α.Ο. Φοίνικας Σύρου ONEX

2020-2021 Ηρακλής

2016-2020 ΠΑΟΚ

2015-16 Α.Ο. Ορεστιάδας»

ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΣΥΡΟΥ ρόστερ

Διαγώνιοι: Πέτερ Μιχάλοβιτς (Σλοβακία)

Aκραίοι: Παναγιώτης Παπαδόπουλος, Κριστιάν Φρομ (Γερμανία), Κεβιν Κλίνκεμπεργκ (Βέλγιο)

Κεντρικοί: Μίταρ Τζούριτς, Γιώργος Παπαλεξίου, Δημήτρης Χαραλαμπίδης

Λίμπερο: Δημήτρης Κωνστατινίδης, Αναστάσιος Σωνάκης

Πασαδόροι: Αγκίρε Ιερεζουέλο, Μάρκος Γαλιώτος

Προπονητής: Δημήτρης Καζάζης