1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
12-07-2022 17:19

Στα χέρια της Ολλανδής Άννα Μέμπους η Λαμία

«Οράνιε» πασαδόρος στην Λαμία. Η 23 χρονη (1μ85) Ολλανδή Άννα Μέμπους, θα είναι ο νέος «μαέστρος» του συλλόγου της Φθιώτιδας, ενόψει του νέου ανταγωνιστικού πρωταθλήματος της Volley League γυναικών.

Η ανακοίνωση του συλλόγου για την τρίτη ξένη του φετινού του ρόστερ είναι:

«Το Δ.Σ. του Α. Ο. Λαμίας 2013 ανακοινώνει την αθλήτρια που θα είναι το πρώτο «βιολί» στην πάσα για την φετινή περίοδο, την Ολλανδέζα Anna Mebus.H Aννα έχει γεννηθεί στις 5/11/1999 και έχει ύψος 1,85μ.Οι ομάδες που έχει παίξει είναι:·2016-2018 Coolen Alterno Ολλανδία·2018-2019 VC Kanti Schaffhausen Ελβετία·2019-2021 TS Volley Dudingen Ελβετία·2021-2022 Navaro Straubing Γερμανία.

Οι πρώτες δηλώσεις της μετά την συμφωνία με την ομάδα μας:« Είμαι πολύ χαρούμενη με την μεταγραφή μου στον ΑΟΛ. ανυπομονώ να αγωνιστώ στο ελληνικό πρωτάθλημα και να καταφέρουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί με τις άλλες ομάδες. Επίσης είμαι ενθουσιασμένη που θα συναντήσω τΙς νεους μου συμαπίκριες και θα παίξω για όλους τους φιλάθλους μας.»

Το Δ.Σ. του Α.Ο. ΛΑΜΙΑΣ 2013 καλωσορίζει την Αννα Μέμπους στην οικογένειά του, της εύχεται να είναι πάντα υγιής, να έχει μια ευχάριστη διαμονή στην φιλόξενη πόλη μας και να έχει πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας.

ΑΟ Λαμίας ρόστερ

Πασαδόροι: Άννα Μέμπους (Ολλανδία)

Κεντρικές: Ρωσιάδου Ίλια

Διαγώνιοι: Περέιρα Ελόιζα (Βραζιλία)

Ακραίες: Κάρολιν Λίβινγκστον (Καναδάς), Γκόλτσιου Γεωργία, Κτιστάκη Κατερίνα

Λίμπερο: Γεωργιάδου Ευδοξία

Προπονητής: Ηλίας Αγγέλης

 

 

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.