Εκτυπώστε τη σελίδα
09-07-2022 20:52

Τέλος στο θρίλερ Κακουράτου-ΖΑΟΝ με την παίκτρια να υπογράφει στην ομάδα της Κηφισιάς

Το απόλυτο μεταγραφικό θρίλερ έγραψε η Ξένια Κακουράτου, το φετινό καλοκαίρι. Η 29 χρονη (1μ58) έμπειρη λίμπερο ειχε προκαλέσει αίσθηση, όταν σε σχετικό ρεπορτάζ του Volleynews.gr στις 21/5, είχε αποκαλυφθεί ότι αν και ειχε δώσει αρχικά τα χέρια με τον ΖΑΟΝ, ανέτρεψε την συμφωνία.

Μετά από επικοινωνία που είχε με τον προέδρο του Πανναξιακού Γιώργο Γιαννάκη, ο οποίος της έδωσε τα χρωστούμενα από τη προηγούμενη θητεία της στις Κυκλάδες, συμφώνησε σε νέα πρόταση του πρώην προέδρου της νησιωτικής ομάδας για να ενταχθεί για τέταρτη φορά στον Πανναξιακό.

Οι τελευταίες δραματικές εξελίξεις που ακολούθησαν, με αποκορύφωμα την αναβολή των κρίσιμων εκλογών στις 12 Ιουνίου και την αδιαφορία των φορέων του νησιού να βρουν ένα νέο διοικητικό σχημα, και να δημιουργήσουν μια καινούργια ομάδα, υποχρέωσαν την Κακουράτου να επιστρέψει στην Αθήνα και να ξαναρχίσει επαφές με διάφορες ομάδες, ανάμεσα στις οποίες ήταν και πάλι ο ΖΑΟΝ που δεν μπορούσε να βρει την κατάλληλη λίμπερο που ήθελε.

Τελικά οι δύο πλευρές συμφώνησαν και πάλι, η έμπειρη αθλήτρια υπέγραψε οριστικά, και μετά από περιπέτειες και ανατροπές θα θωρακίσει αμυντικά την ομάδα του Κώστα Λιώση, στο νέο πρωτάθλημα της Volley League. 

ZΑΟΝ ρόστερ

Πασαδόροι: Πατέλη Κωνσταντίνα, Λούλου Λε Τουκ (Γαλλία)

Ακραίες: Μικρουδάκη Αναστασία, Άλι Κόντγουορθ (ΗΠΑ), Τέιλορ Κολομπίν (Καναδάς), Παπαδέδε Ελισσάβετ, Ρεντούμη Κατερίνα

Διαγώνιες: Μάρβη Γιοβάνη, Μερακλή Μαριέτα

Κεντρικές: Αρβανιτοπούλου Βάσια, Μανίκα Χαριάνθη, Αφροδίτη Γιώτα, Σταυρούλα Κούση

Λίμπερο: Ξένια Κακουράτου

Προπονητής: Κώστα Λιώσης