1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
05-07-2022 21:16

Μαριαλένα Αρτακιανού: «Οι λόγοι που με αφήνουν εκτός εθνικής»

Μετά από 13 χρόνια στα οποία έχει αγωνιστεί με όλες τις εθνικές ομάδες, η διεθνής Μαριαλένα Αρτακιανού ενημέρωσε με ανάρτηση της πως δεν θα μπορέσει φέτος να βοηθήσει την Εθνική Γυναικών στην προετοιμασία της για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, εξαιτίας ενός προβλήματος υγείας.

Η ανάρτηση της διεθνής λίμπερο της Ένωσης αναλυτικά αναφέρει:

«Έπειτα από τη συμμετοχή μου σε αγώνες όλων των τμημάτων της Εθνικής ομαδας εδώ και 13 χρόνια, δυστυχώς φέτος δεν θα μπορέσω να συμμετέχω στην προετοιμασία και στους αγώνες για την πρόκριση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Η επιλογή αυτή αποτελεί απόφαση γιατρών, δεδομένου ότι αντιμετωπίζω πρόβλημα υγείας για το οποίο μου συνέστησαν να ακολουθήσω ειδικό πρόγραμμα θεραπείας, ώστε να είμαι έτοιμη για τη νέα χρονιά. Ως εκ τούτου, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους προπονητές μου και την Ομοσπονδία για την τιμή που μου έκαναν και φέτος να συμμετέχω στην Εθνική ομάδα.

Θα ήθελα πολύ να συμμετέχω μαζί με τις συναθλήτριές μου στην προσπάθεια της Εθνικής μας ομάδας, και να συνεισφέρω με τις δυνάμεις και την εμπειρία μου για την Τρίτη συνεχόμενη πρόκριση στην επόμενη φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, όμως λόγοι υγείας δεν μου το επιτρέπουν.

Εύχομαι σε όλη την Εθνική μας ομάδα και ιδιαίτερα στις συναθλήτριές μου, υγεία και καλή επιτυχία, πιστεύοντας ότι θα κάνουν τα πάντα για να πετύχουν τους στόχους της ομάδας.

Καλή δύναμη και καλές επιτυχίες σε όλους.
Μαριαλένα Αρτακιανού»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.