1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
18-06-2013 18:15

Συνεχίζει με Οικονόμου η ΑΕΚ για επιστροφή στους τίτλους

Η ΑΕΚ ξεκινάει την νέα εποχή με τον Απόστολο Οικονόμου στον πάγκο της. Ο δικέφαλος ανακοίνωσε την ανανέωση του συμβολαίου με τον Έλληνα τεχνικό που θα τον κρατήσει στην ομάδα για τρίτη σεζόν.

Πριν από μερικούς μήνες το κλιμα ήταν βαρύ στην ΑΕΚ, λόγω της απώλειας των τίτλων. Όμως τα πράγματα έχουν αλλάξει με τις εξελίξεις στην Ερασιτεχνική, αλλά την ανάληψη του γυναικείου τμήματος από την Φένια Παπαγεωργίου. Προτεραιότητα της... νέας τάξης πραγμάτων ήταν η ανανέωση με τον Οικονόμου και πλέον ξεκινάει ο προγραμματισμός για το νέο ρόστερ, με σκοπό η ομάδα να επανέλθει στους τίτλους.

Η ανακοίνωση:

«Το τμήμα Βόλει Γυναικών της  ΑΕΚ ανανέωσε  την συνεργασία του με τον προπονητή Απόστολο Οικονόμου ο οποίος θα είναι στο τιμόνι της για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2013-2014. Ευχόμαστε η συνεργασία μας να είναι  επιτυχημένη όπως και τις δύο προηγούμενες χρονιές και ελπίζουμε η ομάδα μας να κατακτήσει και πάλι νέους τίτλους αντάξιους του ονόματος και της ιστορίας της».

35 σχόλια

  • Comment Link greendna Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2013 22:52 posted by greendna

    Ανόητος νεοσσός εκών, δείκνυσι την εαυτού νεοσσιάν.

    Mετάφραση: το ανόητο πουλάκι με τη θέλησή του δείχνει τη φωλιά του

  • Comment Link giati Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2013 15:53 posted by giati

    ks άφησες υπονοούμενο για τον dragonas που μας μιλάει συνέχεια για την Καραγκούνη;

    AEKVCfan και μένα μου έλειψε.

  • Comment Link ks Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2013 13:30 posted by ks

    Εμεις οι Παναθηναικοι στις εξεδρες της Κυψελης ειδαμε την Κουντουρα να κανει παρα πολυ καλα παιχνιδια.Βοηθησε αφανταστα την ομαδα οχι μονο να παραμεινει στην Α1 αλλα να παρει την πεμτη θεση.Εαν συνεχισει ετσι σε ενα,δυο χρονια θα ειναι ισως η καλλυτερη πασσα στην Ελλαδα,δεδομενου οτι ειναι μικροτερη απο Χριστοδουλου,Παπαφωτιου.Το εγραψα μια φορα και τελειωσε. Δεν ειμαι αργοσχολος να κανω διαλογο με ανοητους που κατηγορουν παικτριες απο προσωπικα κομπλεξ,συμφεροντα και ζηλεια.

  • Comment Link AEKVCfan Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2013 11:55 posted by AEKVCfan

    giati εμένα πάντως μου έχει λείψει λίγο ο αντώνης!

  • Comment Link Dragonas Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2013 11:24 posted by Dragonas

    Των γαρ ηλιθίων απείρων γένεθλα.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.