Εκτυπώστε τη σελίδα
09-09-2020 20:31

Με το ένα… πόδι εκτός Παναθηναϊκού η Κουβανέζα Πέρεζ

Προβληματισμός επικρατεί στις τάξεις του γυναικείου τμήματος βόλεϊ του Παναθηναϊκού καθώς πρόβλημα στο γόνατο, αντιμετωπίζει η Κουβανή, Ρέιτσελ Σάντσες Πέρεζ.

Η βασική διαγώνια της ομάδας του Γιώργου Δερμάτη βρίσκεται με το ένα… πόδι εκτός ομάδας καθώς σύμφωνα με πληροφορίες τoυ Onsports, οι ιατρικές εξετάσεις προβληματίζουν το ιατρικό επιτελείο και κατ’ επέκταση το τεχνικό τιμ και τη διοίκηση του συλλόγου.

Πιο συγκεκριμένα ένα πρόβλημα χιαστών που είχε η 31χρονη Κουβανή στο γόνατο στο παρελθόν φαίνεται πως δεν έχει ξεπεραστεί πλήρως και την… ακολουθεί ακόμη, με το ιατρικό επιτελείο του «τριφυλλιού» να της έχει ζητήσει νέες εξετάσεις και το θέμα να παραμένει υπό διερεύνηση.

Παρά το γεγονός ότι πρόκειται για αθλήτρια με μεγάλο παλμαρέ και εμπειρία που μπορεί να βοηθήσει τις «πράσινες», υπάρχουν και τούρκικα δημοσιεύματα με σχετική αναφορά με το πρόβλημά της, το οποίο το έμπειρο ιατρικό επιτελείο του «τριφυλλιού» ευτυχώς εντόπισε άμεσα.

Η Πέρεζ υπενθυμίζουμε πως είχε αποκτηθεί για να βοηθήσει είτε ως διαγώνια είτε ως κεντρική, θέσεις με τις οποίες έχει διακριθεί στο παρελθόν. Ωστόσο τώρα ο προπονητής και η διοίκηση του Παναθηναϊκού ΑΟ θα πρέπει να αποφασίσουν το τι μέλλει γενέσθαι, καθώς οι ξένες που επιλέχθηκαν φέτος θα είναι ο ακρογωνιαίος λίθος της ομάδας του «τριφυλλιού» ενόψει της νέας σεζόν.

Έτσι σε περίπτωση που η Πέρεζ αντικατασταθεί ίσως ο Γιώργος Δερμάτης χρειαστεί να αλλάξει τα πλάνα του και παρατάξει την ομάδα με σχήμα τριών ακραίων -Χουντέκοβα, Κοσμά και Χαντάβα- ούτως ώστε να επιλεχθεί ως αντικαταστάτρια της Κουβανής μια ξένη κεντρική, ενισχύοντας μια επίσης κομβική θέση που ο Παναθηναϊκός χρειάζεται ενίσχυση προκειμένου να πρωταγωνιστήσει τη νέα σεζόν στη Volley League.

Πηγή: Οnsports.gr

 

Σχετικά άρθρα